Despre noi

Briaris este reprezentant unic autorizat în România, al mărcilor: Iveco, Iveco Bus, Iveco Astra și Weycor by Atlas. Portofoliul nostru cuprinde: vehicule comerciale și furgoane, vehicule transport pasageri și vehicule speciale pentru apărare, protecție civilă și misiuni specifice (pompieri), încărcătoare frontal compacte și compactoare. 

În plus, oferim și o gamă largă de servicii post-vânzare de reparații și întreținere pentru toate produsele comercializate.

Misiunea noastră este de a fi alături de business-urile dinamice, asigurându-le mișcarea continua a vehiculelor și a utilajelor de construcții pe care le folosesc. Avem o tradiție de peste 20 de ani pe piața din România, pornind inițial la drum cu brandul Iveco și extinzându-ne treptat portofoliul. Am început la Craiova, iar astăzi avem reprezentanțe și în alte 3 orașe importante: București, Cluj și Vâlcea.

La Briaris ținem pasul cu clienții noștri, oferindu-le un pachet complex de beneficii care să le raspundă nevoilor de business, dintre care amintim: portofoliu diversificat de branduri, service prompt cu acoperire la nivel național, consultanță logistică și multe altele.

 Daca ai nevoie de ajutor sau doresti sa afli informatii suplimentare despre serviciile noastre, acceseaza pagina de contact.

 

 

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service, achiziții sau informații »