Despre noi

Briaris este reprezentant unic autorizat in Romania, al marcilor: Iveco, Iveco Bus, Iveco Astra, Mazzocchia, Gamon si Weycor by Atlas. Portofoliul nostru cuprinde: vehicule comerciale si vanuri, vehicule transport pasageri si vehicule speciale pentru aparare, protectie civila si misiuni specifice (pompieri), echipamente pentru colectarea si transportul deseurilor menajere, incarcatoare frontal compacte si compactoare. 

In plus, oferim si o gama larga de servicii post-vanzare de reparatii si intretinere pentru toate produsele comercializate.

Misiunea noastra este de a fi alaturi de business-urile dinamice, asigurandu-le miscarea continua a vehiculelor si a utilajelor de constructii pe care le folosesc. Avem o traditie de peste 20 de ani pe piata din Romania, pornind initial la drum cu brandul Iveco si extinzandu-ne treptat portofoliul. Am început la Craiova, iar astazi avem reprezentante si în alte 3 orase importante: Bucuresti, Cluj si Valcea.

La Briaris tinem pasul cu clientii nostri, oferindu-le un pachet complex de beneficii care sa le raspunda nevoilor de business, dintre care amintim: portofoliu diversificat de branduri, service prompt cu acoperire la nivel national, consultanta logistica si multe altele.

 

 

 

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service, achiziții sau informații »