Despre noi

Briaris este reprezentant unic autorizat în România, al mărcilor: Iveco, Iveco Bus, Iveco Astra și Weycor by Atlas. Portofoliul nostru cuprinde: vehicule comerciale și furgoane, vehicule transport pasageri și vehicule speciale pentru apărare, protecție civilă și misiuni specifice (pompieri), încărcătoare frontal compacte și compactoare. 

În plus, oferim și o gamă largă de servicii post-vânzare de reparații și întreținere pentru toate produsele comercializate.

Misiunea noastră este de a fi alături de business-urile dinamice, asigurându-le mișcarea continua a vehiculelor și a utilajelor de construcții pe care le folosesc. Avem o tradiție de peste 20 de ani pe piața din România, pornind inițial la drum cu brandul Iveco și extinzându-ne treptat portofoliul. Am început la Craiova, iar astăzi avem reprezentanțe și în alte 3 orașe importante: București, Cluj și Vâlcea.

La Briaris ținem pasul cu clienții noștri, oferindu-le un pachet complex de beneficii care să le raspundă nevoilor de business, dintre care amintim: portofoliu diversificat de branduri, service prompt cu acoperire la nivel național, consultanță logistică și multe altele.

 

 

 

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service, achiziții sau informații »