Gamon

Produsele Gamon, proiectate si fabricate in Polonia, sunt produse care se utilizeaza cu succes in curatarea hidrodinamica a canalizarilor, curatarea canalelor de scurgere si a jgheaburilor stradale sau pentru transportul deseurilor lichide.

Gama de produse cuprinde: 

  • Gamon PA - Vehicul cu vid destinat pentru extragerea şi transportul deşeurilor lichide. Extracţia este indusă de depresiunea creată de un compresor solid, iar spălarea deşeurilor se poate face prin punerea sub presiune a rezervorului. Rezervorul poate fi golit şi prin înclinare
  • Gamon PAC  - Vehicul cu jet şi vid destinat extragerii şi transportării deşeurilor lichide, dar şi pentru curăţarea şi desfundarea căilor de canalizare cu diametrul de la 50 pana la 300 mm. Extracţia este indusă de presiunea creată de un compresor pentru conditii grele, iar spălarea deşeurilor se poate face prin punerea sub presiune a rezervorului. Rezervorul poate fi golit şi prin înclinare. 
  • Gamon PC  - Vehicul jet destinat pentru curăţarea şi desfundarea căilor de canalizare cu diametre de la 50 pana la 800 mm prin aplicarea de apă sub presiune. Procedeul este aplicat prin utilizarea unor duze speciale, adaptate pe conductele de presiune.
  • Gamon PCK - Vehicul cu jet şi vid pentru curăţarea şi desfundarea căilor de canalizare cu diametre de la 50 pana la 800 mm prin aplicarea de apă sub presiune şi extragere simultană a deşeurilor lichide. Extracţia este indusă de presiunea creată de un compresor pentru conditii grele. 

 

 

 

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service, achiziții sau informații »