AR 95e Super

 

Incepand cu aparitia modelului AR 95e Super, Weycor a inceput sa foloseasca motoarele de tip TCD de 4.1 de 4 litri cu supraalimentare, intercooler si curacirea externa a gazelor de recirculare. Motoarele de acest tip sunt echipate cu un sistem de evacuare post-tratare a gazelor de esapament "EAT". 

Motorul puternic de tip DEUTZ Common Rail (DCR®) pe injectie si cu control electronic al motorului (EMR 4,) actionat in stransa legatura cu sistemul de management al actionarii utilajului, asigura obtinerea performatei optime a motorului si un consum scazut de combustibil.  

Acest tip de motoare respecta cerintele legislative EU, Stadiul IIIB si pe cele ale US EPA Tier 4 si sunt echipate cu filtru de particule DVERT® (DPF). Regenerarea filtrului de particule de catre procesul de incalzire in timpul functionarii, nu are efect asupra performantelor motorului. O operatiune de regenerare a filtrului de particule in timpul stationarii utilajului, poate fi intitiat numai de catre operatorul Incarcatorului Frontal. 

 

Daca doriti sa primiti mai multe informatii despre acest model, trimiteti solicitarea dumneavoastra la adresa de e-mail office@briaris.ro sau sunati la 0372 791 160

 

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service, achiziții sau informații »