Skip to the content

Auto Rulate OK Trucks

OK Trucks este divizia de vehicule rulate a brandului Iveco, categorie intrată în portofoliul Briaris în vara anului 2020.

Am ales să adăugăm alături de celelalte branduri pe care le reprezentăm și o gamă de vehicule rulate multibrands pentru a vă putea oferi o alternativă de transport la cel mai bun raport calitate-preț, alternativă potrivită nevoii dumneavoastră de business. 

În această secțiune puteți găsi diferite produse și oferte speciale - de la autotractoare, camioane, furgoane sau autovehicule carosate, la diferite modele de semiremorci pentru diverse aplicații (transport frigorific, transport specializat etc.) sau autobuze, autovehicule produse atât de către Iveco cât și de alți producători (mărci) cu tradiție în domeniu, dar și campanii și oferte speciale de produs și service.

De ce să apelați la noi chiar și atunci când vă doriți un vehicul rulat?
  • Pentru că achiziționând un produs OK Trucks, vă garantăm că veți avea un autovehicul care înainte de a ajunge în posesia dumneavoastră a trecut printr-o serie de controale și inspecții tehnice
  • Pentru că personalul nostru din service va efectua inspecția fiecărui vehicul în parte urmând procedurile de cerficare conform standardelor Iveco astfel, veți avea garanția achiziționării unui produs fiabil, pe care vă puteți baza și pe care îl puteți folosi în condiții de siguranță, pentru o perioadă de timp îndelungată.
  • Pentru că vă oferim informații complete despre modalitatea de retur prin Ghidul de Retur
  • Pentru că vă punem la dispoziție pachete de servicii personalizate de garanție ELEMENTS
  • Pentru că puteți afla detalii despre ofertele speciale pe care le avem în vigoare - Stralis Trade In, Gama Heavy - Văzut, plăcut, cumpărat și Daily - vehicule gata de drum.

 

Produsele OK Trucks

Ca urmare a constatărilor făcute în urma analizării caracteristicilor fiecărui autovehicul rulat, vă punem la dispoziție trei categorii de pachete pentru care puteți opta: OK Trucks Premium, OK Trucks Confort și OK Trucks Standard

OK Trucks Premium

Accesând această secțiune aveți posibiliatea să alegeți cele mai potrivite servicii de asistenţă şi garanţie, având certitudinea costurilor fixe.

OK Trucks Confort

Accesând această secțiune aveți posibiliatea să alegeți cele mai potrivite servicii de asistenţă şi garanţie, având certitudinea costurilor fixe.

 

 

 

OK Trucks Standard

Vehiculele din această categorie de autovehicule au un număr mai mare de km dar și un preț de achiziție mai redus comparativ cu celelalte categorii de produs.  

Ghid de retur

Dacă sunteți deja utilizator al unui produs marca Iveco și aveți un contract de buy back în vigoare a cărui perioadă de derulare se apropie de final, vă sugerăm să consultați Ghidul de retur.
Pachete ELEMENTS

Împreună putem să configurăm, să adaptăm și să creăm un pachet de servicii de garanție personalizat în funcție de necesitățile afacerii dumneavoastră. Va invităm să consultați documentația de aici

 

Mobility Care

Iveco oferă pentru toată gama de produse atât noi cât și rulate, serviciul de asistență tehnică . Pentru autovehiculele rulate OK Trucks vă propunem - Mobility Care - un serviciu complet de asistență în caz de avarie, serviciu disponibil 24/7, oriunde în Europa.

 

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.