Skip to the content
Menu

LIDERUL TE ŢINE ÎN MIŞCARE

IVECO DAILY ESTE PENTRU AL PATRULEA AN CONSECUTIV LIDER DE PIAȚĂ PE SEGMENTUL 3,5 - 7,49 T

→ Solicită o ofertă
ECONOMIE DE COMBUSTIBIL
DE PÂNĂ LA 6%
OFERTĂ OPTIMIZATĂ
DE MOTOARE
Cu noile motoare ale IVECO DAILY aveți asigurată economia de combustibil: la modelul echipat cu motor de 2,3 l obţineți o reducere de până la 6% (ciclu WLTP), prin intermediul unei presiuni crescute cu 25% (2.000 bar) în sistemul common rail pentru îmbunătăţirea eficienţei combustiei şi prin intermediul unor pistoane de oţel cu rezistenţă termo-mecanică îmbunătăţită. Economie de combustibil de până la 6% pentru motorul de 2,3 l (ciclu WLTP), o creştere a cuplului cu până la 15% pentru aplicaţiile mai solicitante şi în conformitate cu Factorul 1 - mai mult decât cerinţele Euro 6.
   
OPORTUNITĂŢI NELIMITATE
VOLUME GENEROASE
PENTRU MARFA DUMNEAVOASTRĂ
Oricare ar fi misiunea dumneavoastră, vehiculul DAILY este perfect pentru orice tip de afacere. Vă puteți personaliza autovehicului DAILY cu o varietatea infinită de soluţii de carosare și puteți selectați varianta care satisface necesităţile dumneavoastră de transport. DAILY este singurul furgon care oferă volume interioare de la 7,3 m³ până la cel mai mare volum intern - de 19,6 m³, iar DAILY şasiu este perfect pentru multiple variante de carosare.
Gama LIGHT*
Model Furgon & Șasiu + Suprastructură
Dobanda fixă 0% 0,99% 1,99% 2.49% 2,99%
Durata leasing - luni 12 24 36 48 60
Avans minim 10%
Valoare finanțată netă maximă/unitate 45.000 EUR
Taxa de management 2% din pretul de achizitie
Comision de administrare lunar 3,5 EUR/unitate
Valoare reziduala 0,1%
Tipul finanțării Leasing financiar
Asigurare Broker BRD Sogelease
Valabilitate Campanie 01.04.2023 – 30.06.2023

*Valabil pentru maxim 5 unități/client

Oferta care este indicativă, este supusă unor termene și condiții suplimentare de aprobare și nu obligă din punct de vedere juridic.

Termene și condiții:
  • Campanie supusă unor termene şi condiţii
  • Campania se aplică pentru vehiculele din gama LIGHT Furgon & Șasiu + Suprastructură.
  • Avans minim 10%
  • Taxa de management 2% din preţul de achiziţie
  • Comision de administrare lunar 3,5 EUR / unitate
  • Valoare reziduală 0,1%
  • Tipul finanţării - Leasing financiar
  • Asigurare Broker BRD Sogelease
  • Valabilitate campanie până la data de 30.06.2023
  • (*) Dobânda de 0% se aplică pentru perioada finanţată de 12 luni. Pentru o perioadă de finațare de 60 de luni dobânda este de 2,99%.
Dacă doriți mai multe detalii despre această ofertă sau despre toate campaniile în vigoare din rețeaua BRIARIS, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul sau un utilaj de construcții sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.