Skip to the content

Camioane Astra Truck

Camioanele ASTRA Truck sunt autovehicule specializate puternice, concepute special pentru transportul de mare tonaj și activitățile care se desfășoară în condiții și medii de lucru extreme: acces pe terenuri greu accesibile în zone miniere cariere de piatră,  construcția de baraje sau de căi ferate, rețele de alimentare cu apă, rețele urbane de metrou, transportul în și din carierele de piatră sau transporturi excepționale  - petrol și gaze și/sau transporturi agabaritice.
Gama de autovehicule ASTRA Truck este formată din modelele HD9, HHD și Transporturi Excepționale sunt camioane ușor de întreținut și reparat pe parcursul întregului ciclu de viață, recunoscute pe plan mondial pentru robustețea și versatilitatea șasiului și pentru capacitatea extraordinară de încărcare, dar și pentru multitudinea tipurilor de carosare posibile indiferent de misiunea pe care urmează să o indeplinească. 

HD9 RIGID

Oricând aveți nevoie de un camion puternic, camionul ASTRA Truck HD9 în versiunea rigidă este ideal pentru toate tipurile de misiuni pe care urmează să le desfășurați pe teren dificil și/sau accidentat, pentru transportul materialelor de construcții sau produse de mare tonaj în condiții de maximă siguranță... 

HD9 TRACTOR

Camionul ASTRA Truck model HD9  în versiunea de tractor, este un camion puternic proiectat special pentru transportul sarcinilor supradimensionate, apreciat de către utilizatori pentru capacitatea sa de a se adapta condițiilor meteorologice extreme (Africa, Alaska) sau de acces pe teren dificil și nefavorabil....

HHD9 RIGID

Versiunea HHD9 RIGID este camionul ASTRA Trucks disponibil în variantele cu 3 sau 4 axe cu tracțiune integrală, echipat cu motoare care dezvoltă o putere de la 480 și 540 CP, un camion care duce robustețea și versatilitatea la nivel extrem.

HHD9 TRACTOR

Fie că vorbim despre construcția de braje sau despre transportul de mare tonaj agabaritic, despre construcția de drumuri sau căi ferate, despre rețele de alimentare cu apă sau construcția subterană a căilor de rulare a metrourilor etc., toate aceste exemple de mai sus au ceva în comun: transportul de materiale grele.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.