Skip to the content

HHD9 TRACTOR transport excepțional

Compania Astra poate dezvolta la cerere transformări speciale pe baza cabinei și tractoarelor Iveco și Astra pentru a crește capacitatea de remorcare a autovehiculelor pe care le produce, le poate îmbunătăți caracteristicile tehnice, inclusiv să instaleze axe și radiatoare suplimentare, cutii de viteze hidromecanice, suprastructuri, a cincea roată și/sau cârlige de remorcare etc.

Se spune ca mașinile ASTRA își fac apariția și încep să fie puse în valoare acolo unde se opresc alții. Camioanele IVECO ASTRA sunt proiectate să funcționeze chiar și în cele mai nefavorabile condiții meteorologice, să fie conduse pe cele mai dificile rute off-road.

  • suprafața radiatorului și schimbătoarele de căldură suplimentare fac ca motoarele să reziste chiar și la cele mai ridicate temperaturi - în timp ce pentru zonele unde temperaturile sunt cu mult sub zero grade (frig extrem polar sau arctic), există posibilitatea montării unor izolații termice speciale
  • jante cu diametru mare (cu sistem automat de umflare la cerere) maximizează flotabilitatea, aderența și manevrarea pe suprafețe moi
  • robustețea extraordinară a cadrului nostru de șasiu permite fabricarea de ampatamentele mai lungi de peste 6.000 mm pentru transportul țevilor și a arborelor de foraj
  • racordurile și filtrele de aer de mare eficiență fac posibilă funcționarea în apă, nămol și nisip
  • caracteristicile opționale includ soluții de cutii de viteze complet automate sau manuale (cu convertor de cuplu), kit de iarnă și presurizare cabină pentru a proteja echipajul de temperatură și praf.

 

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de business care să răspundă nevoilor dumneavoastră, sau vă aflați în impas si aveți nevoie de mai multe informații despre produsele Iveco Astra specializate, vă invităm să ne contactați și să stabilim o întâlnire fie la sediul societății dumneavoastra, fie la unul din sediile Briaris.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.