Skip to the content

IVECO Astra

Autovehicule Iveco-Astra sunt camioane puternice, concepute special pentru activitățile care se desfășoară în condiții și medii de lucru extreme. Create pentru a putea fi ușor de întreținut și reparat pe parcursul întregului ciclu de viață, camioanele Astra sunt recunoscute pe plan mondial pentru robustețea și versatilitatea șasiului, pentru mobilitate și pentru multitudinea posibilităților tipurilor de carosare potrivit oricărui tip de misiune de business pe care o aveți, cât și pentru capacitatea extraordinară de încărcare.

Gama de autovehicule Astra este formată din HD9, HHD și Transporturi Excepționale, modele care au șasiuri speciale create pentru sarcini grele concepute pentru a face față celor mai solicitante situații de climă și teren, cu o capacitate de încărcare excepțională, proiectate special pentru accesul pe terenuri greu accesibile în minerit, cariere de piatră, construcții, petrol și gaze și transporturi agabaritice.

Iveco Astra HD / HHD

Gama Astra HD și HHD sunt autovehicule ideale pentru traportul diferitelor tipuri de materiale și marfă sau de persoane pe trasee off-road sau pe terenuri greu accesibile. Disponibile în variante cu 2, 3 și 4 axe, modelele Astra HD și HHD pot ajunge până la a avea masa totală maxim admisibilă la 65 de tone, în funcție de configurație. 

Iveco Transport exceptional

Fie că vorbim despre construcția de braje, transport agabaritic, de mare tonaj, construcția de drumuri sau căi ferate, rețele de alimentare cu apă, construcția subterană a căilor de rulare a metrourilor, construcție aeroporturi etc., toate aceste exemple de mai sus au ceva în comun: transportul diferitelor tipuri de materiale. De la beton, pietriș, cărămizi și oțel la deșeurile rezultate în urma activităților, toate acestea trebuie transportate iar gama de produse pentru transport excepțional a Iveco Astra este soluția ideală pentru afacerea dumneavoastră.
Datorită flexibilității lor în utilizare, a robusteții, fiabilității și a modului ușor în care se pot repara la fața locului, camioanele și autobasculantele Iveco Astra asigură eficiență maximă și un raport de funcționare extraordinar.

 

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.