Skip to the content

Iveco Astra

Autovehicule Iveco-Astra sunt camioane foarte puternice, concepute special pentru activitățile care se desfășoară în condiții și medii de lucru extreme. Create pentru a putea fi ușor de întreținut și reparat pe parcursul întregului ciclu de viață, camioanele Astra sunt recunoscute pe plan mondial pentru robustețea și versatilitatea șasiului, pentru mobilitate și pentru multitudinea posibilităților tipurilor de carosare potrivit oricărui tip de misiune de business pe care o aveți, cît și pentru capacitatea extraordinară de încărcare.

Șasiuri speciale create pentru sarcini grele, driveline de ultimă generație, arhitecturi electrice și electronice simple etc., toate acestea sunt numai câteva dintre valorile cheie ale gamei de autovehicule Iveco-Astra, care prin modelele HD9, HHD și Transporturi Excepționale sunt concepute pentru a face față celor mai solicitante situații de climă, teren și capacități de încărcare, aplicații grele din minerit, carieră, construcții, petrol și gaze și transporturi grele.

Iveco Astra HD / HHD

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam porttitor massa nec enim blandit tristique. In nec neque viverra, mollis felis sit amet, condimentum erat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Praesent ut quam lorem.

Iveco Transport excepțional

Fie că vorbim despre construcția de braje, transport agabaritic, de mare tonaj, construcția de drumuri sau căi ferate, rețele de alimentare cu apă, construcția subterană a căilor de rulare a metrourilor, construcție aeroporturi etc., toate aceste exemple de mai sus au ceva în comun: transportul diferitelor tipuri de materiale. De la beton, pietriș, cărămizi și oțel la deșeurile rezultate în urma activităților, toate acestea trebuie transportate iar gama de produse pentru transport excepțional a Iveco Astra este soluția ideală pentru afacerea dumneavoastră.
Datorită flexibilității lor în utilizare, a robusteții, fiabilității și a modului ușor în care se pot repara la fața locului, camioanele și autobasculantele Iveco Astra asigură eficiență maximă și un raport de funcționare extraordinar.

 

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service profesionist sau informații suplimentare prin cele 4 centre de service proprii:

București  0720 700 855

Craiova     0723 660 480

Vâlcea       0723 346 213

Cluj           0720 700 861

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă ai nevoie de ajutor sau dorești să afli informații suplimentare despre serviciile și vehiculele noastre, te invităm să ne contactezi.