Skip to the content

Autobuze urbane

Iveco Bus este unul dintre cei mai importanţi producători de vehicule de transport pasageri cu o gamă completă şi modernă de produse, care are ca principiu de bază satisfacerea nevoilor individuale de mobilitate într-un mijloc de transport în comun. Iveco Bus respectă tradiţia companiei adaptând-o la cerinţele actuale, având în permanenţă în minte să asigure confortul, fiabilitatea, performanţa, consum redus de combustibil şi costurile scăzute de întreţinere, în acelaşi timp respectând normele de poluare Europene în vigoare, care fac referire la transportul public de persoane.

Gama de produse Iveco Bus cuprinde soluţii pentru desfăşurarea în condiţii de maximă siguranţă a transportului de persoane în mediile urban, interurban, transport judeţean sau interjudeţean, de agrement,  într-un cuvânt produse care beneficiază de cele mai noi tehnologii în materie confort, fiablitate, desing, consum de combustibil şi costuri de întreţinere reduse. Atenţia pe care Iveco o acordă mediului înconjurător se reflectă şi prin tehnologia de care beneficiază întreaga gamă de produse Iveco Bus, tehnologie menită să reducă gradul de poluare.

Crossway LE City

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam porttitor massa nec enim blandit tristique. In nec neque viverra, mollis felis sit amet, condimentum erat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Praesent ut quam lorem.

Urbanway

Creat pentru transportul de persoane în mediul urban, Urbanways este noul autobuz cu podea joasă de la Iveco Bus, caracterizat prin standarde ridicate în termeni de confort pentru pasageri și șofer, capacitate transport persoane, alegerea lungimii, sistem de propulsie, dispunere internă și profitabilitate. 

 

Crealis

With its unique design, aerodynamic lines and high-end fi nishing, Crealis is much more than a bus: it is a valuable new tool for today’s modern, dynamic cities.
As the pioneer and leader of the Bus Rapid Transit (BRT) segment, IVECO BUS has produced almost 500 Crealis buses which are already in operation. It is a real
success story that confi rms the importance of this means of transport as an effi cient alternative to tramways.
Crealis is designed and produced in France, a country renowned for style and fashion, and is geared to perform in complex new city infrastructures, attracting
new passengers.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service profesionist sau informații suplimentare prin cele 4 centre de service proprii:

București  0721 293 671

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă ai nevoie de ajutor sau dorești să afli informații suplimentare despre serviciile și vehiculele noastre, te invităm să ne contactezi.