Skip to the content

Autobuze urbane

Crossway LE City

Autobuzul ideal pentru transportul de persoane pe distanțe scurte și medii, care are un consum redus de combustibil, intervale lungi de mentenanță, un spațiu dedicat conducătorului auto conceput pentru a respecta cele mai înalte standarde în materie de ergonomie, toate într-un mediu sigur și confortabil. 

Urbanway

Creat pentru transportul de persoane în mediul urban, Urbanways este noul autobuz cu podea joasă de la Iveco Bus, caracterizat prin standarde ridicate în termeni de confort pentru pasageri și șofer, capacitate transport persoane, alegerea lungimii, sistem de propulsie, dispunere internă și profitabilitate. 

 

Crealis

With its unique design, aerodynamic lines and high-end fi nishing, Crealis is much more than a bus: it is a valuable new tool for today’s modern, dynamic cities.
As the pioneer and leader of the Bus Rapid Transit (BRT) segment, IVECO BUS has produced almost 500 Crealis buses which are already in operation. It is a real
success story that confi rms the importance of this means of transport as an effi cient alternative to tramways.
Crealis is designed and produced in France, a country renowned for style and fashion, and is geared to perform in complex new city infrastructures, attracting
new passengers.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.