Skip to the content

Crealis

Autobuzul Crealis este soluția perfectă pentru combaterea poluării urbane, mulțumită gamei sale extinse de produse prietenoase cu natura.

 

Flexibilitatea unui autobuz, eficiența unui tramvai

Conceptul de Autobuz Rapid pentru Tranzit (BRT) a fost dezvoltat începând cu anii 1990, pentru acele rute unde tramvaiele erau considerate neviabile din punct de vedere fianciar. 
Sistemul BRT se bazează pe o combinație între infrastructură și vehicule aflate în uz: benzi dedicate pentru autobuz cu toate facilitățile necesare pentru a se putea deplasa rapid, frecvent și regulat, care integrează perfect toate serviciile și sistemele de operare existente la nivel înalt. 

Implementare rapidă cu costuri scăzute pentru infrastructură

Sistemul BRT poate fi dezvoltat oriunde, indiferent de complexitatea mediului urban și poate fi integrat complet în infrastructura existentă.

Implementare și efect structural măsurabile


Conceptul BRT este ușor de extins în funcție de nevoile și bugetele municipalităților. 

Crealis este conceput pentru a depăși provocările impuse de orice oraș aglomerat, un autobuz capabil să transporte un număr mare de persoane. 

 

Aspectul frontal al autobuzelor Crealis, cu jante elegante și zone vitrate mari, accentuează liniile și evidențiază aspectul carismatic al noii generații Crealis.
Designul său atractiv, cu finisaje de înaltă calitate, oferă o experiență unică pentru călătoriile care se desfășoară în condiții de confort și stil. 

Dacă doriți mai multe detalii despre modul în care vă puteți personaliza autobuzul dumneavoastră - să creați o atmosferă interioară exclusivă, să vă personalizați autobuzul de la sol la acoperis, vă invităm să ne contactați: office@briaris.ro

 

 

Crealis a fost creat și oferă o utilizare inteligentă a spațiului și o vizibilitate excelentă la bord, îmbunătățind atât siguranța pasagerilor, cât și a șoferului.

  • luminozitatea maximă este oferită de suprafețele vitrate mari și de iluminarea cu LED-uri albastre pentru a crea o atmosferă relaxantă
  • accesibilitatea deplină pentru persoanele cu handicap este asigurată de cele 4 uși largi cu deschidere de 1.200 mm, inclusiv ușa frontală și zonele sale mari de tranzit

 

Crealis poate fi echipat cu mai multe tipuri de motoare cu diverse tipuri de alimentare: de la Gaz Natural la HVO, XTL sau Hybrid integral, ceea ce reconfirmă angajamentul ferm pe care Iveco Bus și l-a luat în a furniza produse care să asigure un transport public eficient și durabil. 

Tip de combustibil - Diesel / HVO / XTL

Lungime: 12 m
Model: Tector 7, Putere motor: 286 CP - 210 kW
Model: Cursor 9, Putere motor: 310 CP - 228 kW
Model: Cursor 9, Putere motor: 360 CP - 265 kW

Lungime: 18 m
Model: Cursor 9, Putere motor: 360 CP - 265 kW
Model: Cursor 9, Putere motor: 400 CP - 294 kW

Tip de alimentare - Natural Power

Lungime: 12 m
Model: Cursor 8, Putere motor: 290 CP - 213 kW

Lungime: 18 m
Model: Cursor 8, Putere motor: 330 CP - 243 kW

Tip de alimentare - HYBRID


Lungime: 12 și 18 m
Model: Tector 7, Serial Hybrid arrive & go

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.