Skip to the content

Microbuze IVECO Bus

Daily Minibus este rezultatul combinației avantajelor noului model IVECO Daily cu tehnologia IVECO Bus: conectivitatea avansată, servicii personalizate, conducere asistată, cutie de viteze automată HI-MATIC, costuri de proprietate avantajoase, fiabilitate, versatilitate, într-o frază scurta, un Minibus pentru fiecare misiune de transport de persoane.
Daily Minibus este disponibil în 380 de configurații, poate fi echipat cu 4 tipuri diferite de motor și are o capacitate de transport persoane de până la 22 de pasageri.

  • versiunea Tourist - pentru călătoriile în condiții de comfort maxim și stil
  • versiunea pentru traseele interurbane - leader în capacitatea de pasageri transportați 
  • Shuttle buses - pentru misiunile de transport a pasagerilor de la și către aeroport sau hotel 
  • Transport școlar - create special pentru transportul elevilor 

Iveco Daily Line

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam porttitor massa nec enim blandit tristique. In nec neque viverra, mollis felis sit amet, condimentum erat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Praesent ut quam lorem.

Iveco Daily Tourys

Tourys - microbuzul pentru călătoriile în condiții de confort maxim și stil

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.