Skip to the content

Vehicule comerciale IVECO Ușoare (3.3 - 7.2 t)

Într-o lume aflată într-un proces rapid de schimbare în care inovația tehnologică este continuă, Iveco oferă clienților săi o soluție de transport sustenabil și eficient prin gama de vehicule comerciale ușoare și cele destinate transportului de persoane, combinația perfectă de autovehicule cu grad scăzut de emisii, fiabile, performante și eficiente.

Noul Daily schimbă perspectiva afacerii dumneavoastră oferindu-vă o soluție de transport completă: Daily Furgon, Daily Șasiu Cabină, Daily HI-MATICDaily Blue Power și Daily 4x4.

IVECO DAILY FURGON

IVECO DAILY este singurul furgon care oferă trei variante de înălțime cu multiple variante de volum interior: plafon înalt (H3) 13,4 – 19,6 m3, plafon mediu (H2) 10,8 – 17,5 m3 sau plafon jos (H1) 7,3 - 9 m3 în 3 trei variante de caroserie – VAN, VAN Semi-vitrat și VAN Vitrat.

IVECO DAILY ȘASIU

Daily șasiu cabină este cel mai versatil vehicul utilitar din clasa sa, putând răspunde cu succes la fiecare nevoie de business, indiferent de misiunea și domeniul dumneavoastră de activitate - livrarare de bunuri, misiuni în domeniul construcțiilor, sau misiuni de transport mai grele etc.

IVECO DAILY 4x4

IVECO DAILY 4x4 înseamnă un vehicul comercial ușor care reușește cu ușurință să acceseze și să parcurgă chiar și cele mai dificile trasee specifice off-road, un vehicul echipat cu motor de 3 litri cu o cutie de viteze manuală sau automata, care are capacitatea de încărcare până la 4300 kg cu o lungime a șasiului până la 5 m și o sarcină totală până la 7 tone.

IVECO DAILY CNG

Noul IVECO DAILY CNG este soluția perfecta pentru transportul ecologic, indiferent de tipul de traseu pe care trebuie să îl parcurgeți.
Livrare de bunuri în orașe sau zone cu trafic intens? Cu noul IVECO DAILY CNG alimentat cu  biometan amprenta de carbon cu emisii de CO2 este aproape de zero, astfel vehiculul dumneavoastră respectă regulamentelor de protecție a mediului și vă facilitează accesul în zonele urbane.

IVECO eDAILY

Vehiculul IVECO eDaily, vehiculul electric cu emisii zero, este disponibil în 3 versiuni diferite - furgon, şasiu sau cabină pentru echipaj, cu punte simplă pentru variantele de 3,5 t, 3,8 t și 4,25 t şi cu punte dublă pentru variantele de 4,25 t, 5,2 t, 6 t, 7,2 t masă maxim autorizată.

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.