Skip to the content

IVECO DAILY autoșasiu

DOTAT CU SOLUȚII INOVATOARE ADAPTATIVE ȘI INTELIGENTE

PARTENERUL IDEAL DE CĂLĂTORIE

​IVECO DAILY autoșasiu este cel mai versatil vehicul utilitar, cu cea mai bună performanță din clasă pe întreg ciclul de viață, un autoșasiu adaptabil oricărui tip de business, cu suspensii adaptative pneumatice AIR-PRO, perfect pentru cele mai solicitante misiuni: livrarare de bunuri chiar și în centrul orașelor, transport materiale construcții, transport produse perisabile, transport bauturi, etc.

 • suspensii pneumatice inovative cu sistem electronic inteligent de control
 • asistență pentru şofer cu acţionare vocală - IVECO DRIVER PAL
 • conectivitate personalizată - servicii personalizate care să corespundă activităţii şi cerinţelor nevoii dumneavoastră de business
 • economie de combustibil de până la 6%
 • scaune cu spumă cu memorie atât pentru șezut cât și pentru spătar - PRIMUL vehicul comercial ușor care beneficiază de acest confort sporit al conducătorului auto.

Noile motoare ale modelului IVECO Daily se remarcă prin economia de combustibil cu până la 6% pe care o putețo obține datorită celor două tipuri de motoare de 2,3 litri cu puterea cuprinsă între 116 și 156 CP și motor de 3 litri (disponibil și în versiune pe Gaz Natural Comprimat) cu 4  tipuri de putere diferite de la 136 la 207 CP. 

Fie că în misiunea dumneavoastră de business aveți nevoie de un vehicul puternic, de tracțiune sau de capacitatea de încărcare, DAILY ȘASIU este răspunsul pe care îl căutați atunci când aveți nevoie de un autoșasiu care permite montarea multor tipuri de caroserii: un vehicul dotat cu un sistem de post-tratare complet reproiectat și tehnologie dublu SCR.

Suspensia auto-adaptativă AIR-PRO a Noului DAILY autoșasiu este foarte ușor de controlat printr-o simplă atingere a comutatorului intuituiv și al ecranului TFT: practic aveți controlul dinamic (puteți opta pentru tipul de suspensie necesar traseului parcurs) sau controlul static (ridicarea sau coborârea în mai puțin de 10 secunde) a vehiculului dumneavoastră  printr-o simplă atingere a butonului rotativ ergonomic, reducerea unghiului de rulare în curbe, mai puține vibrații și mai mult confort.

Confortul superior, ergonomia și interacțiunea ușoară a șoferului care se află la bordul unui vehicul IVECO, indiferent de clasa de tonaj din care face parte, a fost întotdeauna una din principalele preocupări ale proiectanților IVECO.

 • scaune cu spumă cu memorie atât în partea de șezut cât și pentru spătar, complet reproiectate care asigură o protecție sporită în caz de impact
 • structura scaunelor a fost optimizată pentru urcări și coborâri frecvente, aspect foarte important pentru șoferii care asigură servicii de livrare
 • display-ul color cu interfață intuitivă
 • frâna electronică de parcare care se activează automat în staționare și se dezactivează la plecare
 • sistemul de direcție ajustabil axial și angular
 • servodirecție electrică
 • funcția City Mode reduce efortul necesar conducerii cu până la 70%
 • AEBS și CITY BRAKE PRO

 • sistem proactiv de asistență și păstrare bandă 

     

 

Noul IVECO DAILY se transformă de la un vehicul adaptat nevoii dumneavoastră de business la un partener adevărat o dată cu introducerea noilor funcții de conectivitate: IVECO DRIVER PAL.

Prin intermediul sistemului IVECO DRIVER PAL , șoferul poate oricând interacționa oricând cu vehiculul printr-o simplă comandă vocală, fără a fi distras de la traseul pe care îl parcurge. 

 • MYIVECO SKILL - administrarea vocală a tuturor funcțiilor de conectivitate
 • MYCOMMUNITY SKILL - un serviciu prin intermediul căruia puteți intra în contact cu alți șoferi și puteți face schimb de informații în timp real. Trebuie menționat și că mesajele sunt traduse automat, deci în cazul în care vă aflați într-o țară a cărei limbă nu o stăpâniți vă puteți baza oricând pe acest serviciu.
BINE AȚI VENIT ÎN LUMEA IVECO A SERVICIILOR CONECTATE

IVECO ON: servicii integrate și soluții de transport 

Camera de Control IVECO: monitorizarea constantă a performanțelor vehiculului

MYDAILY: serviciu de monitorizare în timp real a vehiculului sau a flotei accesabil de oriunde, indiferent de device-ul pe care îl folosiți. Tot prin intermediul acestui serviciu vă puteți planifica prezentarea în service.

Soluția Daily de Management al Flotelor - un sistem creat special pentru administrarea flotelor 

Noul IVECO DAILY cu cabină pentru echipaj (6 + 1 locuri) este vehiculul care vă oferă soluția ideală atunci când vă aflați în situația în care doriți să transportați marfă dar și un echipaj de persoane, de la o locație la alta într-un mod eficient dar și confortabil, un vehicul cu masa total autorizată de 3,5 tone, cu roți simple sau duble.

Puteți opta pentru IVECO Daily cu cabină dublă (transport echipaj) într-una din versiunile cu banchetă cu trei sau patru locuri echipată cu centuri de siguranţă în 3 puncte şi tetiere funcţionale.

Pentru confortul și accesul șoferului dar și al pasagerilor, puteți opta pentru echiparea vehiculului cu spații adiționale de stocare în plafonul din partea superioară frontală a cabinei dar și de spații de depozitare în banchetă și în peretele lateral.

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.