Skip to the content

IVECO DAILY CNG

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU NOUL DUMNEAVOASTRĂ

PARTENER DE AFACERI

Noul IVECO DAILY CNG este soluția perfecta pentru transportul ecologic, indiferent de tipul de traseu pe care trebuie să îl parcurgeți iar atenția și interesul IVECO pentru mediul înconjurător este cunoscut deja la nivel mondial.
Cu DAILY CNG alimentat cu biometan amprenta de carbon cu emisii de CO2 este aproape de zero, astfel, puteți livra bunuri în zonele urbane sau cu trafic intens respectând normele în vigoare.

Motoarele de 3,0 l a noului IVECO DAILY CNG alimentate cu biometan dezvoltă o putere 136 CP și 350 Nm.

IVECO DAILY CNG este primul vehicul alimentat cu gaz natural din clasa sa echipat cu o cutie de viteze automată cu 8 trepte, astfel, prin combinarea transmisiei HI-MATIC cu motorul CNG creșteți economia de combustibil, obțineți performanță, eficiență și confort în același timp având un cost redus de proprietate.

Șasiul unic cu caroserie pe cadru (body-on-frame), transmisie derivată din cea a unui camion, suspensie față de înaltă performanță, DAILY indeplinește cu ușurință chiar și cele mai dificile sarcini într-un timp mai scurt, astfel creșteți profitabilitatea afacerii dumneavoastră beneficiind de economie de combustibil, respectînd mediul înconjurător în același timp.

Suspensia adaptativă AIR-PRO a Noului DAILY vă permite să aveți controlul dinamic (puteți opta pentru tipul de suspensie necesar traseului parcurs) sau controlul static (ridicarea sau coborârea în mai puțin de 10 secunde) a vehiculului dumneavoastră  printr-o simplă atingere a butonului rotativ ergonomic.

Suspensia AIR-PRO se adaptează în mod constant condițiilor de drum inclusiv în cazul traseelor cu denivelări, reduce unghiul de rulare cu 30% și vă asigură o călătorie confortabilă, cu mai puține vibrații cu 25%: AIR-PRO Continuous Damping Control (CDC - Control Continuu al Amortizării) - sistemul reacționează aproape instantaneu la denivelările drumului

CONDUCERE ASISTATĂ CU NOILE SISTEME DE SIGURANȚĂ
  • AEBS și CITY Brake PRO
  • Queue Assist – circulație fără stress în traficul intens

  • ACC - control adaptativ al croazierei 

  • sistem proactiv de asistență pentru păstrarea benzii de rulare

  • stabilizare a vehiculului la vântul din lateral

  • coborâre în pantă și tracțiune plus 

Confortul șoferului și ergonomia bordului sunt principalele preocupări ale proiectanților IVECO când vorbim despre spațiul de lucru dedicat conducătorului auto.

IVECO DAILY este primul vehicul comercial ușor dotat cu scaun cu spumă cu memorie cu strat de 15 mm care acoperă atât șezutul, spătarul cât și tetiera și elementele laterale. Tot pentru confortul șoferului, structura scaunelor a fost optimizată pentru urcări și coborâri frecvente, aspect foarte important pentru șoferii care efectuează servicii de livrare, iar coloana de direcție a fost proiectată ca să poată fi reglată atât în poziție axială cât și în poziție unghiulară, pentru a asigura o poziție de conducere perfectă.


Noul IVECO DAILY se transformă de la un vehicul adaptat nevoii dumneavoastră de business la un partener adevărat o dată cu introducerea noilor funcții de conectivitate: IVECO DRIVER PAL.

Prin intermediul sistemului IVECO DRIVER PAL , șoferul poate oricând interacționa oricând cu vehiculul printr-o simplă comandă vocală, fără a fi distras de la traseul pe care îl parcurge. 

  • MYIVECO SKILL - administrarea vocală a tuturor funcțiilor de conectivitate
  • MYCOMMUNITY SKILL - un serviciu prin intermediul căruia puteți intra în contact cu alți șoferi și puteți face schimb de informații în timp real. Trebuie menționat și că mesajele sunt traduse automat, deci în cazul în care vă aflați într-o țară a cărei limbă nu o stăpâniți vă puteți baza oricând pe acest serviciu.
BINE AȚI VENIT ÎN LUMEA IVECO A SERVICIILOR CONECTATE

IVECO ON: servicii integrate și soluții de transport 

Camera de Control IVECO: monitorizarea constantă a performanțelor vehiculului

MYDAILY: serviciu de monitorizare în timp real a vehiculului sau a flotei accesabil de oriunde, indiferent de device-ul pe care îl folosiți. Tot prin intermediul acestui serviciu vă puteți planifica prezentarea în service.

Soluția Daily de Management al Flotelor - un sistem creat special pentru administrarea flotelor 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.