Skip to the content

IVECO Daily Furgon

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU NOUL DUMNEAVOASTRĂ

PARTENER DE AFACERI

IVECO Daily VAN este furgonul care ține pasul cu evoluția și a fost conceput pentru a vă ajuta să vă gestionați afacerea dumneavoastră în mod durabil și profitabil.
DAILY VAN vă oferă acum soluții adaptative și inteligente cât și inovații la nivel tehnic:

  • suspensii pneumatice inovative cu sistem electronic inteligent de control
  • asistență pentru şofer cu acţionare vocală - IVECO DRIVER PAL
  • conectivitate personalizată - servicii personalizate care să corespundă activităţii şi cerinţelor nevoii dumneavoastră de business
  • economie de combustibil de până la 6%
  • scaune cu spumă cu memorie atât pentru șezut cât și pentru spătar - PRIMUL vehicul comercial ușor care beneficiază de acest confort sporit al conducătorului auto.

Cu un partener percum IVECO DAILY, performanța în misiunile de transport pe care le aveți de îndeplinit este asigurată.

Echiparea cu două tipuri de motor de 2,3 litri cu puterea cuprinsă între 116 și 156 CP și motor de 3 litri (disponibil și în versiune pe Gaz Natural Comprimat) cu 4  tipuri de putere diferite de la 136 la 207 CP, DAILY VAN are un sistem de post-tratare complet reproiectat și tehnologie dublu SCR, și  oferă multiple variante de carosare a vehiculului.

Schimbătorul de viteze al Noii transmisii și sistemul de Sincronizare Optimizat oferă o experiență excelentă de conducere și duc la obținerea unei reduceri a jocului schimbătorului de viteze cu până la 50% cu o durabilitate extinsă cu 18%, fără a necesita schimbarea uleiului.

Suspensia inteligentă AIR-PRO a Noului DAILY vă permite să aveți controlul dinamic (puteți opta pentru tipul de suspensie necesar traseului parcurs) sau controlul static (ridicarea sau coborârea în mai puțin de 10 secunde) a vehiculului dumneavoastră  printr-o simplă atingere a butonului rotativ ergonomic.

Suspensia AIR-PRO se adaptează în mod constant condițiilor de drum inclusiv în cazul traseelor cu denivelări, reduce unghiul de rulare cu 30% și vă asigură o călătorie confortabilă, cu mai puține vibrații cu 25%:

  • AIR-PRO Continuous Damping Control (CDC - Control Continuu al Amortizării) - sistemul reacționează aproape instantaneu la denivelările drumului.

Confortul șoferului a fost dintotdeauna una din principalele preocupări ale proiectanților IVECO, indiferent de gama din care fac parte vehiculele.

Și în cazul IVECO DAILY este evidentă această preocupare:

  • scaune cu spumă cu memorie atât în partea de șezut cât și pentru spătar, complet reproiectate 
  • structura scaunelor a fost optimizată pentru urcări și coborâri frecvente, aspect foarte important pentru șoferii care asigură servicii de livrare

Structura noilor scaune sunt mai confortabile, ergonomice și vă asigură o protecție sporită în caz de impact.

Noul IVECO DAILY se transformă de la un vehicul adaptat nevoii dumneavoastră de business la un partener adevărat o dată cu introducerea noilor funcții de conectivitate: IVECO DRIVER PAL.

Prin intermediul sistemului IVECO DRIVER PAL , șoferul poate oricând interacționa oricând cu vehiculul printr-o simplă comandă vocală, fără a fi distras de la traseul pe care îl parcurge. 

  • MYIVECO SKILL - administrarea vocală a tuturor funcțiilor de conectivitate
  • MYCOMMUNITY SKILL - un serviciu prin intermediul căruia puteți intra în contact cu alți șoferi și puteți face schimb de informații în timp real. Trebuie menționat și că mesajele sunt traduse automat, deci în cazul în care vă aflați într-o țară a cărei limbă nu o stăpâniți vă puteți baza oricând pe acest serviciu.
BINE AȚI VENIT ÎN LUMEA IVECO A SERVICIILOR CONECTATE

IVECO ON: servicii integrate și soluții de transport 

Camera de Control IVECO: monitorizarea constantă a performanțelor vehiculului

MYDAILY: serviciu de monitorizare în timp real a vehiculului sau a flotei accesabil de oriunde, indiferent de device-ul pe care îl folosiți. Tot prin intermediul acestui serviciu vă puteți planifica prezentarea în service.

Soluția Daily de Management al Flotelor - un sistem creat special pentru administrarea flotelor 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.