Skip to the content

Grele (peste 18t)

Atunci când vorbim despre gama de vehicule grele a Iveco, vorbim despre S-WAY, X-WAY și New Trakker, într-un cuvânt despre vehicule care oferă o soluție completă de transport concepute pentru a avea un consum de combustibil eficient, tehnologie și conectivitate avansate, cu caracteristici de confort proiectate în jurul nevoilor șoferului pentru a-a asigura acestuia o viață excelentă la bord și un Cost Total al Proprietății avantajos pentru proprietar. 

Iveco S-Way

Iveco S-Way este configurat pentru a fi camionul de vis al oricărui șofer: este proiectat în jurul nevoilor sale, un camion care are o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil, folosește o tehnologie & conectivitate avansate și, nu în ultimul rând, are o cabină nouă spațioasă și confortabilă.  

Iveco Stralis X-Way

Stralis X-WAY este camionul cu cea mai mare sarcină utilă din segmentul său care combină cea mai bună eficiență a combustibilului și siguranța camioanelor IVECO on-road cu robustețea celor off-road.

New Trakker

Indiferent de traseul pe care urmează să-l parcurgă sau de domeniul dumneavoastră de activitate - într-o carieră de piatră, în zone miniere, transport materiale construcții sau transporturi de mare tonaj, New Trakker este un vehicul de top care vă asigură performantă în materie de productivitate, eficiență, design și confort.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service profesionist sau informații suplimentare prin cele 4 centre de service proprii:

București  0721 293 671

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă ai nevoie de ajutor sau dorești să afli informații suplimentare despre serviciile și vehiculele noastre, te invităm să ne contactezi.