Skip to the content

Ușoare (3.3 - 7.2 t)

Într-o lume aflată într-un proces continuu de schimbare rapidă, în care automatizarea, conectivitatea și serviciile extrem de personalizate joacă un rol din ce în ce mai mare, Daily face progrese mari pe calea către conducere autonomă și în funcții de siguranță sporite.

Noul Daily schimbă perspectiva afacerii tale o dată cu noua gamă de produse ușoare - între 3.3 și 7.2 t, create special pentru afacerea dumneavoastra, o soluție de transport completă: Daily Furgon, Daily Șasiu Cabină, Daily HI-MATICDaily Blue Power și Daily 4x4.

Iveco Daily Furgon

Daily este singurul furgon care oferă trei variante de înălțime cu multiple variante de volum interior: plafon înalt (H3) 13,4 – 19,6 m3, plafon mediu (H2) 10,8 – 17,5 m3 sau plafon jos (H1) 7,3 - 9 m3 în 3 trei variante de caroserie – VAN, VAN Semi-vitrat și VAN Vitrat.

Iveco Daily Sasiu

Daily șasiu cabină este cel mai versatil vehicul utilitar din clasa sa, putând răspunde cu succes la fiecare nevoie de business, indiferent de misiunea și domeniul dumneavoastră de activitate - livrarare de bunuri, misiuni în domeniul construcțiilor, sau misiuni de transport mai grele etc.

Iveco Daily 4x4

Alegeți varianta de șasiu sau furgon IVECO Daily 4x4 potrivită din oferta dublă de versiuni all-road și off-road pentru a putea opera cu ușurință fie pe cele mai dificile terenuri, fie pe drumuri mixte și asfaltate.

Iveco Daily Blue Power

Gama Daily Blue Power înseamnă trei versiuni de vehicule create folosind trei tehnologii diferite, având în vedere exigentele de protejare a mediului înconjurător care vor intra in vigoare în 2020: Daily Euro 6 2020 RDE Ready, Daily Hi-Matic Natural Power și Daily Electric.

 

Iveco Daily HI-Matic

Daily HI-MATIC  este cea mai bună soluție pentru majoritatea misiunilor dificile. Daily este echipat cu prima transmisie automata cu 8 trepte, cu schimbător de viteze ergonomic multifunctional, elemente care înseamnă un cost total de intreținere (TCO) mai mic și un mod durabil și profitabil de a vă gestiona afacerea.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service profesionist sau informații suplimentare prin cele 4 centre de service proprii:

București  0720 700 855

Craiova     0723 660 480

Vâlcea       0723 346 213

Cluj           0720 700 861

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă ai nevoie de ajutor sau dorești să afli informații suplimentare despre serviciile și vehiculele noastre, te invităm să ne contactezi.