Skip to the content

Grele (peste 18t)

Atunci când vorbim despre gama de vehicule grele a Iveco, vorbim despre S-WAY, X-WAY și New Trakker, într-un cuvânt despre vehicule care oferă o soluție completă de transport concepute pentru a avea un consum de combustibil eficient, tehnologie și conectivitate avansate, cu caracteristici de confort proiectate în jurul nevoilor șoferului pentru a-a asigura acestuia o viață excelentă la bord și un Cost Total al Proprietății avantajos pentru proprietar. 

IVECO S-Way

IVECO S-Way care a câștigat titlul de ”Camionul sustenabil al anului 2021” este configurat pentru a fi camionul de vis al oricărui șofer: proiectat în jurul nevoilor sale, este un camion care are o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil, folosește o tehnologie & conectivitate avansate și, nu în ultimul rând, are o cabină nouă spațioasă și confortabilă.  

IVECO X-Way

IVECO X-WAY este camionul cu cea mai mare sarcină utilă din segmentul său care combină cea mai bună eficiență a combustibilului și siguranța camioanelor IVECO on-road cu robustețea celor off-road.

IVECO T-Way

IVECO T-WAY este noul camion destinat celor mai dificile misiuni off-road, un vehiculul ideal pentru aplicațiile pe care aveți nevoie să le desfășurați în condiții extreme de teren sau condiții meteo.
Pornind de la legendarul model Trakker, NOUL IVECO T-WAY este combinația perfectă între robustețea șasiului, fiabilitate, confortul și siguranța asigurate șoferului și nevoia dumneavoastră de a avea un camion conceput special pentru a crește productivitatea - IVECO T-WAY are o greutate maxim autorizată de 41 de tone.

New Trakker

Indiferent de traseul pe care urmează să-l parcurgă sau de domeniul dumneavoastră de activitate - într-o carieră de piatră, în zone miniere, transport materiale construcții sau transporturi de mare tonaj, New Trakker este un vehicul de top care vă asigură performantă în materie de productivitate, eficiență, design și confort.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.