Skip to the content

Grele (peste 18 t)

Gama de autovehicule de mare tonaj a Iveco 

Iveco S-Way

Iveco S-Way este configurat pentru a fi camionul de vis al oricărui șofer: este proiectat în jurul nevoilor sale, un camion care are o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil, folosește o tehnologie & conectivitate avansate și, nu în ultimul rând, are o cabină nouă spațioasă și confortabilă.  

Iveco Stralis X-Way

Stralis X-WAY este camionul cu cea mai mare sarcină utilă din segmentul său care combină cea mai bună eficiență a combustibilului și siguranța camioanelor IVECO on-road cu robustețea celor off-road.

Iveco Noul Trakker - basculantă

Indiferent de traseul pe care urmează să-l parcurgă sau de domeniul dumneavoastră de activitate - într-o carieră de piatră, în zone miniere, transport materiale construcții sau transporturi de mare tonaj, New Trakker este un vehicul de top care vă asigură performantă în materie de productivitate, eficiență, design și confort.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service profesionist sau informații suplimentare prin cele 4 centre de service proprii:

București  0720 700 855

Craiova     0723 660 480

Vâlcea       0723 346 213

Cluj           0720 700 861

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă ai nevoie de ajutor sau dorești să afli informații suplimentare despre serviciile și vehiculele noastre, te invităm să ne contactezi.