Skip to the content

Ușoare (3.3 - 7.2 t)

Într-o lume aflată într-un proces rapid de schimbare în care inovația tehnologică este continuă, Iveco oferă clienților săi o soluție de transport sustenabil și eficient prin gama de vehicule comerciale ușoare și cele destinate transportului de persoane, combinația perfectă de autovehicule cu grad scăzut de emisii, fiabile, performante și eficiente.

Noul Daily schimbă perspectiva afacerii dumneavoastră oferindu-vă o soluție de transport completă: Daily Furgon, Daily Șasiu Cabină, Daily HI-MATICDaily Blue Power și Daily 4x4.

IVECO Daily Furgon

Daily este singurul furgon care oferă trei variante de înălțime cu multiple variante de volum interior: plafon înalt (H3) 13,4 – 19,6 m3, plafon mediu (H2) 10,8 – 17,5 m3 sau plafon jos (H1) 7,3 - 9 m3 în 3 trei variante de caroserie – VAN, VAN Semi-vitrat și VAN Vitrat.

IVECO Daily Sasiu

Daily șasiu cabină este cel mai versatil vehicul utilitar din clasa sa, putând răspunde cu succes la fiecare nevoie de business, indiferent de misiunea și domeniul dumneavoastră de activitate - livrarare de bunuri, misiuni în domeniul construcțiilor, sau misiuni de transport mai grele etc.

IVECO Daily 4x4

Alegeți varianta de șasiu sau furgon IVECO Daily 4x4 potrivită din oferta dublă de versiuni all-road și off-road pentru a putea opera cu ușurință fie pe cele mai dificile terenuri, fie pe drumuri mixte și asfaltate.

IVECO Daily Blue Power

Gama Daily Blue Power înseamnă trei versiuni de vehicule create folosind trei tehnologii diferite, având în vedere exigentele de protejare a mediului înconjurător care vor intra in vigoare în 2020: Daily Euro 6 2020 RDE Ready, Daily Hi-Matic Natural Power și Daily Electric.

 

IVECO Daily HI-Matic

Daily HI-MATIC  este cea mai bună soluție pentru majoritatea misiunilor dificile. Daily este echipat cu prima transmisie automata cu 8 trepte, cu schimbător de viteze ergonomic multifunctional, elemente care înseamnă un cost total de intreținere (TCO) mai mic și un mod durabil și profitabil de a vă gestiona afacerea.

Suport Briaris

Formular de contact

Vă invităm să completați formularul de mai jos pentru a fi contactat în cel mai scurt timp.

Câmpul Nume este obligatoriu
Câmpul Prenume este obligatoriu
Introdu o adresă email validă
Introdu o localitate valida
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.