Skip to the content

Livrări și noutăți

Aici puteți afla ultimele noutăți și lansări de produs nou ale partenerilor noștri, cât și ofertele și promoțiile Briaris, gândite special pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.

IVECO Daily cu întreținere gratuită. Exclusiv la BRIARIS!

Beneficiază de întreținere gratuită timp de 3 ani la achiziția unui IVECO Daily de la BRIARIS!
Vizitează-ne în București, Alba, Craiova, Vâlcea, Târgoviște sau Cluj pentru detalii sau completează formularul de ofertă și te contactăm noi.
Campanie valabilă în perioada 01 aprilie - 30 iunie 2023.

ELIT - IVECO Brand Ambassador - BRIARIS - 70 unități livrate

70 unități IVECO DAILY au plecat din curtea BRIARIS Cluj către clientul nostru ELIT Cugir, parte a grupului Smithfield, unul din cei mai importanți producători de mezeluri din România, care are și o divizie de transport și logistică pentru a-și realiza livrarea în regim propriu. Mulțumim echipei BRIARIS Cluj pentru această realizare!

IVECO DAILY - caroserie cu obloane rabatabile și prelată

Un autoșasiu IVECO DAILY carosat cu o suprastructură deschisă din obloane rabatabile și prelată culisabilă, autoșasiu destinat transportului de cabluri electrice din cupru, a fost livrat de curând din curtea BRIARIS Cluj: mulțumim echipei din Cluj pentru această realizare.

IVECO DAILY Furgon

Un IVECO DAILY furgon detinat transportului internațional de mărfuri a fost livrat de curând din curtea BRIARIS Vâlcea: mulțumim echipei din Vâlcea pentru această realizare.

NOUL IVECO S-WAY, FUEL HERO

Cu noul motor C13 de 490 CP puteți obține o reduce a consumului de combustibil de până la 4%. Pachetul de conectivitate Smart Pack este oferit gratuit pentru o perioadă de 60 de luni.

Valabilitate campanie 31.03.2023

LIDERUL TE ŢINE ÎN MIŞCARE

Pentru vehiculele din gama LIGHTIVECO - DAILY Furgon & Șasiu + Suprastructură, puteți beneficia de condiții de finanțare avantajoase, cu o dobândă începând cu 0%.(*). Oferta este indicativă, este supusă unor termene și condiții suplimentare de aprobare și nu obligă din punct de vedere juridic. 

Valabilitate campanie 31.03.2023.

Istoria ASTRA

IVECO DAILY - platformă fixă cu obloane și prelată

Un IVECO DAILY detinat transportului de mărfuri generale a plecat din curtea BRIARIS Vâlcea - mulțumim echipei din Vâlcea pentru această realizare.

 

Livrare IVECO DAILY - transport produse congelate

Un IVECO DAILY care va transporta produse congelate a fost livrat ca urmare a unei alte colaborări de succes a echipelor BRIARIS din Alba și Cluj, cărora le mulțumim.

Livrare IVECO Stralis - vehicul rulat marca OK Trucks

O nouă livrare marca OK Trucks - vehicule rulate certificate IVECO, a fost realizată de către echipa BRIARIS Alba, cărora le mulțumim.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210