Skip to the content

Livrări și noutăți

Aici puteți afla ultimele noutăți și lansări de produs nou ale partenerilor noștri, cât și ofertele și promoțiile Briaris, gândite special pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.

STRALIS EURO 6 TRY & BUY

Dacă sunteți în căutarea unui vehicul rulat Euro 6 dar și a unei oferte de finanțare avantajoase, vă invităm să ne contactați. Mai mult decât o ofertă, vă oferim posibilitatea de a închiria în baza unui contract valabil 3 luni un Stralis Euro 6: în acest mod puteți testa fiabilitatea și profitabilitatea vehiculului dorit.

Văzut. Plăcut. Cumpărat

Văzut. Plăcut. Cumpărat

Vă oferim o nouă campanie de finanțare pentru vehiculele rulate Ok Trucks certificate de IVECO și finanțate prin BRD Sogelease. Achiziționând un vehicul rulat din gama IVECO LIGHT & HEAVY până la 31.12.2020 puteți beneficia de amânarea primelor 2 rate.
(*) Oferta este supusă unor termene și condiții.

Livrare Daily 4x4 70S18XW camper

Vă prezentăm o nouă livrare a colegilor sediului Briaris din Rm.Vâlcea - un Iveco Daily 4x4 model 70S18XW, un autovehicul care va colinda lumea parcurgând cele mai dificile trasee și terenuri accidentate. 

Iveco Daily - partenerul ideal în afaceri

Pentru orice autovehicul Iveco Daily model 70C18H achiziționat până la data de 31 decembrie 2020, primiți gratuit pachetul de conectivitate și mentenanță inclusă timp de 2 ani, în limita a 120.000 km (*).

Livrare Iveco Daily 35C14 carosat cu box aluminiu

Începem și prezentarea seriei de autovehicule livrate de către colegii noștri de la București, cărora le mulțumim de asemenea. Un Iveco Daily 35C14 carosat cu box de aluminiu pentru transportul mărfurilor generale a fost livrat la începutul acestei luni. 

Iveco S-WAY este camionul 100% conectat

Iveco S-WAY este mai mult decât un simplu camion, este super camionul conectat 100% pe care îl puteți achziționa acum cu o dobândă de 1,99%

Campania, care este supusă unor termene și condiții, este valabilă până la 31.12.2020

Livrare Eurocargo 180E28 cu lamă de zăpadă și sărăriță

Livrare Briaris Vâlcea - autospecială Iveco Eurocargo 180E28 echipat cu macara, cu benă basculabilă trilateral, lamă de zăpadă și sărăriță de 5 m³. 

Livrare Iveco Daily 50C16H platformă cu prelată

Începutul lunii Octombrie aduce pentru noi livrarea a încă unui Iveco Daily carosat cu platformă cu prelată, a opta unitate livrată aceluiași client din Vâlcea.

Livrare Iveco Trakker 8x4 carosat cu bena Cantoni

O nouă livrare la sediul Briaris din Cluj sau cum la 3 luni de la prima achiziție a unui Trakker, clientul a revenit și a mai cumparat încă o unitate.

Promo STRALIS Trade-IN

Dacă doriți să cumpărați un Iveco Stralis €6 și aveți un vehicul vechi la care doriți să renunțați, vă așteptăm să ne contactați.

Vă punem la dispoziție prin serviciul de evaluare gratuită a Ok Trucks, evaluarea vehiculului dumneavoastră vechi pe care îl puteți da ca avans la achiziționarea unui Iveco STRALIS E6 semi-nou. 

 

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210