Skip to the content

Livrări și noutăți

Aici puteți afla ultimele noutăți și lansări de produs nou ale partenerilor noștri, cât și ofertele și promoțiile Briaris, gândite special pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.

IVECO Daily - benă basculabilă trilateral

Un IVECO Daily carosat cu o benă basculabilă trilateral CANTONI a fost livrat de curând de către echipa BRIARIS Vâlcea, cărora le mulțumim.

IVECO Daily - specialistul în transport

O nouă livrare a colegilor de la BRIARIS Craiova, cărora le mulțumim. Un IVECO Daily carosat cu box realizat din panouri, o carosare care va transporta mărfuri generale.

Primăvara cadourilor

BRIARIS împreună cu IVECO vă invită să participați la noua campanie dedicată pieselor de schimb originale IVECO - Genuine, Reman, NEXPRO, Accessories și puteți câștiga mai multe premii. 

Valabilitate campanie - 04.04.2022 - 30.06.2022

IVECO Daily vehiculul ideal pentru livrare door-to-door

Un IVECO Daily carosat pentru transportul mărfurilor generale a fost livrat de către echipa BRIARIS București, căreia îi mulțumim.

IVECO Daily carosat cu platformă fixă și prelată

Un IVECO Daily carosat cu o platformă fixă și prelată a fost livrat de către echipa BRIARIS Vâlceam căreia îi mulțumim.

IVECO Daily carosat cu benă basculabilă trilateral CANTONI

Un autoșasiu cu cabină simplă IVECO Daily pe care s-a montat o suprastructură basculabilă posterior a fost livrat de către echipa BRIARIS Alba, căreia îi mulțumim.

IVECO Daily carosat cu box semiizolat, lift și paravânt

Livrare IVECO Daily - un autoșasiu pe care s-au montat o suprasutructură din aluminiu, un lift în spatele caroseriei și un paravânt, a fost livrat de către echipa BRIARIS București, căreia îi mulțumim.

 

IVECO Eurocargo carosat cu benă basculabilă trilateral

Un IVECO Eurocargo echipat cu un motor TECTOR 7 carosat cu o benă basculabilă trilateral, a fost livrat de echipa BRIARIS Vâlcea cărora le mulțumim.

IVECO Daily furgon transport legume și fructe

Un furgon IVECO Daily de 3,5 tone care va transporta fructe și legume, a fost livrat de către echipa BRIARIS Craiova, căreia îi mulțumim.

Livrare IVECO HI-WAY - OK Trucks autovehicule rulate

Un vehicul marca OK Trucks - model IVECO HI-WAY rulat cu tracțiune 4x2, echipat cu motor CURSOR 11 și cutie de viteze EUROTRONIC cu 12 trepte de viteze a fost livrat de către echipa BRIARIS Alba, căreia îi mulțumim.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210