Skip to the content

Livrări și noutăți

IVECO Daily carosat cu benă basculabilă CANTONI

Livrare IVECO Daily carosat cu benă basculabilă trilateral marca CANTONI. Mulțumim echipei BRIARIS Vâlcea pentru această livrare!

IVECO Daily - transport profile metalice

Livrare IVECO Daily - un autoșasiu de 5 t detarat la 3,5 t, pregătit pentru transportul profilelor din metal lungi de peste 6 m. Mulțumim echipei BRIARIS Vâlcea pentru această livrare.

IVECO Daily transport produse refrigerate/congelate

Livrare IVECO Daily carosat cu suprastructură destinată transportului de produse refrigerate. Mulțumim echipei BRIARIS Vâlcea pentru această livrare!

IVECO Trakker AD410T45 - bena basculabila CANTONI Dune

Livrare IVECO Trakker AD410T45 carosat cu o benă de 18m3 semirotundă basculabilă CANTONI Dune a fost livrat de către colegii noștri de la BRIARIS Rm.Vâlcea, cărora le mulțumim.

BRIARIS - o companie care se dezvolta continuu

Suntem o companie în continuă expansiune, de aproape 30 de ani. Ne-am mărit echipa BRIARIS prin preluarea sediilor din Alba și Târgoviște, iar începând cu miercuri 1 septembrie 2021 a devenit oficială extinderea rețelei BRIARIS prin preluarea a două sedii: Vințu de Jos, județul Alba și Târgoviște, județul Dâmbovița.

 

IVECO keep COOL

Pentru orice factură în valoare minimă de 999 RON fără TVA încărcată pe  www.ivecopentrutine.ro/keep-cool primiți GRATIS 2 lavete de la WÜRTH.
Regulament campanie aici.

Valabilitate campanie până la 12.10.2021.

IVECO Daily transport produse panificație

Livrare IVECO Daily, un furgon transformat la interior pentru transportul produselor de panificație. Mulțumim echipei BRIARIS Cluj pentru această livrare! 

IVECO Daily transport marfă colgelata sau refrigerată

Livrare IVECO Daily destinat destinat transportului de produse congelate, echipat cu box frigorific, ușă laterală și agregat ZANOTTI a plecat din curtea sediului nostru, de curând. Mulțumim echipei BRIARIS București pentru această livrare.

IVECO Daily cu benă basculabilă trilateral cu acționare hidraulică

Livrare IVECO Daily carosat cu benă basculabilă trilateral destinat transportului de materiale de construcții, a plecat din curtea BRIARIS de curând. Mulțumim echipei BRIARIS București pentru această livare. 

IVECO Daily transport specializat de băuturi

5 unități IVECO Daily echipate cu A/C automat CLIMATRONIC, pilot automat și limitator viteză programabil, carosate pentru transportul băuturilor au fost livrate de către colegii noștri de la BRIARIS București, cărora le mulțumim.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210