Skip to the content

Livrări și noutăți

IVECO Daily transport produse panificație

Livrare IVECO Daily, un furgon transformat la interior pentru transportul produselor de panificație. Mulțumim echipei BRIARIS Cluj pentru această livrare! 

IVECO Daily transport marfă colgelata sau refrigerată

Livrare IVECO Daily destinat destinat transportului de produse congelate, echipat cu box frigorific, ușă laterală și agregat ZANOTTI a plecat din curtea sediului nostru, de curând. Mulțumim echipei BRIARIS București pentru această livrare.

IVECO Daily cu benă basculabilă trilateral cu acționare hidraulică

Livrare IVECO Daily carosat cu benă basculabilă trilateral destinat transportului de materiale de construcții, a plecat din curtea BRIARIS de curând. Mulțumim echipei BRIARIS București pentru această livare. 

IVECO Daily transport specializat de băuturi

5 unități IVECO Daily echipate cu A/C automat CLIMATRONIC, pilot automat și limitator viteză programabil, carosate pentru transportul băuturilor au fost livrate de către colegii noștri de la BRIARIS București, cărora le mulțumim.

IVECO Daily carosat cu suprastructură cu obloane și prelată culisantă

Livrare IVECO Daily carosat cu o platformă cu obloane și prelată culisantă strânga/dreapta, un autovehicul creat pentru transportul în regim propriu a sistemelor și a utilajelor de ambalare a alimentelor. Mulțumim colegilor de la BRIRIS București pentru această livrare.

IVECO Daily - transport internațional de europaleți

Un IVECO Daily de 3,5 t dotat cu cabină de dormit SPOJKAR montată deasupra cabinei și carosat cu o suprastructură ușoară pregătită pentru transportul internațional de europaleți a fost livrat de către colegii noștri de la BRIARIS Vâlcea, cărora le mulțumim.

IVECO Daily - platformă auto pentru asistență rutieră și tractări non-stop

Un IVECO Daily carosat cu o platformă pentru transportul auto și cârlig de remorcare, a fost livrată de către colegii de la BRIARIS București, cărora le mulțumim.

IVECO Daily - platformă fixă, cu obloane

Un autoșasiu IVECO Daily model 50C16H carosat cu platformă fixă destinată transportului de ferestre și usi din PVC a fost livrat de către colegii noștri de la BRIARIS Vâlcea, cărora le mulțumim.

IVECO Daily 35C14H - caroserie cu box aluminiu

Livrare 3 unități IVECO Daily 35C14H destinate transportului de mărfuri generale au plecat de curând din curtea BRIARIS București. Mulțumim colegilor noștri pentru această livrare.

Livrare 5 unități IVECO Trakker AD410T45 echipate cu benă basculabilă CANTONI.

Livrare 5 unități IVECO Trakker AD410T45 echipate cu benă basculabilă posterior CANTONI. Camioanele, ideale pentru misiunile care se desfășoară în condiții extreme climaterice și/sau trasee parcurse, dezvoltă o putere de 450 CP și sunt ideale pentru orice tip de teren off-road.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210