Skip to the content

Livrare Daily 4x4 70S18XW camper

Atunci când pasiunea se întâlnește cu tehnologia, rezultatele sunt pe măsură. Colegii noștri din Vâlcea au livrat un Iveco Daily 4x4 preparat special pentru pargurgerea traseelor lungi în condiții de siguranță și confort.
Clientul nostru face parte dintr-un grup de persoane care va pleca într-o expediție în jurul lumii și împreună vor parcurge trasee dificile, greu accesibile.

Modelul livrat este dotat cu climă care să funcționeze perfect chiar și la - 30°, are navigație, diferențial blocabil pe punțile față și spate și cutia de transfer, iar pentru un confort sporit al conducătorului auto și al pasagerului, autovehiculul are ambele scaune cu suspensie.

Carosarea autorulotei, realizată în Germania, a fost creată special pentru genul de activitate pe care conducătorul auto urmează să o desfășoare în curând, facilități menite să transforme timpul petrecut într-unul de calitate:

  • cabină duș
  • bucătărie
  • zonă de relaxare
  • zonă de dormit
  • etc.

 

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.