Skip to the content

Livrare Eurocargo 180E28 cu lamă de zăpadă și sărăriță

Vă prezentăm o nouă livrare realizată la începutul acestei luni de către colegii noștri de la sediul Briaris, din Vâlcea. Este vorba despre un Iveco Eurocargo model 180E28 carosat, a patra de anul acesta, unitate care face parte dintr-un proiect de reînnoire a parcului auto, urmând ca pe parcursul anului viitor să mai livrăm înca 4 unități în diferite configuratii: cisterne, platforme pentru transport auto, autospeciale, etc.

Iveco Eurocargo din imagine a fost carosat și echipat pentru acțiunile specifice sezonului de iarnă. Având cea mai versatila configuratie, autovehiculul este echipat cu lamă de zăpadă și sărăriță, cu platformă basculabilă trilateral iar în spatele cabinei i s-a montat și o macara. 

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.