Skip to the content

IVECO Daily 35S18H V SNOEKS - furgon cabină echipaj 6+1 locuri

Un IVECO Daily model 35S18H V cu volumul de 16 m³ transformat în autoutilitară N1 cu cabină pentru transport echipaj (6+1 locuri), pat suplimentar pliabil în compartimentul pasageri și capitonaj al compartimentului de marfă (pereții laterali), a fost livrat de către colegii noștri de la sediul Briaris Craiova, cărora le mulțumim.

Autovehiculul  care a fost transformat într-un autovehicul cu, este dotat cu Pachetul Business:

  • compresor A/C
  • coloana de direcție cu 2 reglaje
  • A/C manual
  • Radio DAB Bluetooth
  • Display TFT km/h
  • Pilot automat
  • Proiectoare de ceață 

Clientul nostru al cărui domeniu de activitate este transportul internațional de persoane și colete și/sau transportul autovehiculelor pe platformă, a optat pentru un autovehiculului dotat cu motor EURO VID de 180 CP, cutie de viteze manuală cu 6 trepte, suspensie față - mecanică cu arc foaie transversală, suspensie spate - pneumatică, uși spate cu deschidere la 270°, oglinzi reglabile și încălzite, geamuri electrice față, banchetă  cu centuri de siguranță în 3 puncte și măsută, air bag șofer, închidere centralizată și telecomandă, scaun șofer cu suport lombar cu ajustare în 3 poziții, parbriz încălzit electric, încălzitor cabină, tahograf, cârlig de remorcare sferic și priză electrică.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare!  

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.