Skip to the content

Livrare IVECO Daily 50C18HD transport echipaj 6+1 - platformă transport auto

Un IVECO Daily 50C18HD "crew cab" carosat cu platformă transport auto și cabină echipată pentru transportul echipajelor de lucru 6+1 locuri, a plecat de curând din curtea sediului nostru din Craiova. Le mulțumim colegilor noștri pentru această livrare! 

Clientul nostru, care organizează transport de mașini și persoane pe rute externe pentru acest model EURO VID cu motor de 180 CP, cutie de viteze manuală și suspensie față mecanică cu arc bară de torsiune și spate pneumatică, a optat pentru echiparea autovehiculului cu Pachetul Business Premium:

  • compresor aer contiționat 170
  • coloană de direcție cu 2 reglaje
  • tetiere textile cu spumă
  • A/C automat
  • Radio DAB Bluetooth cu intregrarea aplicației Business-UP
  • Spațiu central de depozitare cu suport pentru tableta și USB
  • Volan din piele
  • Display TFT km/h
  • Pilot automat
  • Proiectoare de ceață

Pentru că autovehiculul va parcurge cum spuneam trasee internaționale deci confortul și siguranța conducătorului auto sunt esențiale în egală măsură cu cea a pasagerilor și a mărfii transportate, clientul a optat de asemenea pentru echiparea autovehiculului cu pachetul Winter, adică scaunului șoferului și cel al pasagerului din față au suspensie, reglaj lombar, încălzire în scaun iar parbrizul este încălzit electric.
Pentru a avea asigurată stabilitatea autovehiculului în timpul deplasării indiferent de tipul de teren fie el chiar cu suprafață derapantă dar și pentru a avea controlul vitezei de coborâre pe pantele lungi, clientul a optat pentru echiparea autovehiculului și cu sistemul avansat de asistență a șoferilor Traction Plus+Hill Descent.

Platforma pentru transportul auto este realizată dintr-o suprasutructură de rezistență realizată din profile de oțel, are protecție laterală (parabicicliști), un ansamblu de tractare + priză de 12v pentru remorcă, lămpi laterale pentru semnalizare de tip gabarit depășit, troliu, și girofar și rampă luminoase cu LED de culoare portocaliu.  

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.