Skip to the content

IVECO DAILY, LIDERUL TE PUNE ÎN MIȘCARE!

ALEGEȚI VEHICULUL IVECO DAILY POTRIVIT AFACERII DUMNEAVOASTRĂ ȘI PUTEȚI BENEFICIA DE:

 


Plată lunară fixă pentru întreținerea vehiculului dumneavoastră nou.

Alegeți planul de întreținere S-LIFE 3 ani și 120.000 km (**) și veți plăti un cost lunar de 3 EUR pe lună.Economie de combustibil de până la 10%

Motoarele noului Daily se remarcă prin eficienţa consumului de combustibil datorată introducerii unor caracteristici precum noua turbină cu geometrie variabilă controlată electronic, anvelopele Class A Super Eco Low Rolling proiectate special pentru Daily și sistemul Start & Stop.

Oportunități nelimitate

Oricare ar fi misiunea dumneavoastră, veți gasi vehiculul Daily perfect pentru afacerea dumneavoastră, cu cea mai vastă varietate de produse din industrie. Personalizați-vă autovehiculul Daily din varietatea infinită de soluții de carosări și selecteți varianta care satisface necesitățile  dumneavoastră de transport.

 
 
Volume generoase pentru marfa dumneavoastră

Daily este singurul furgon care oferă volume de la 7,3 m3 până la unicul 19,6 m3, iar Daily șasiu este perfect pentru o varietate generoasă de carosări. 


 

ALEGEȚI IVECO DAILY

 


Șasiul unui camion la prețul unui vehicul comercial
Șasiul din otel masiv, cu o grosime de pana la 5 mm oferă capacitați de încărcare mai mare.


Beneficiați de contractul de întreținere S-LIFE
Contractul S-LIFE include operațiunile de întreținere conform planului recomandat de producător, în limita intervalului de timp și a km stabiliți prin contract. Plata serviciilor se poate face trimestrial sau într-o singură tranșă, la alegerea dumneavoastră.

 

Termene și condiții


Campanie valabilă până la data de 30.06.2021. Se aplică termenele și condițiile:

 

  • Costul lunar de referință este contravaloarea în RON a 3.67 €, la care se adaugă TVA-ul aferent.
  • Campanie supusă unor termene și condiții
  • Costul de 3 EUR/lună se referă la vehiculele pentru care se semnează la achiziția vehiculul IVECO DAILY contractul de întreținere S LIFE pentru o perioadă de 3 ani în limita a 120.000 (**) de km. Cei 120.000 de km fac referire la numărul total de km parcurși în cei 3 ani contractuali. Imaginile au titlu de prezentare si nu obligă din punct de vedere contractual.
  • Operațiunile de întreținere se pot efectua în orice punct de service autorizat IVECO
  • În cazul care se dorește un contract pentru mai mult de 3 ani și de 120.000 de km, prețul se va calcula separat.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.