Skip to the content

IVECO Daily transformat pentru transport piscine

Echipa BRIARIS Craiova căreia îi mulțumim, a livrat două autoșasie IVECO Daily crew cab care au fost transformate în cap tractor.

Transformarea, care înseamnă o succesiune de modificări menite să crească și gradul de confort și siguranță al șoferului, a pornit de la modificarea cabinei care inițial era una specifică transportului de echipaj (6 + 1 persoane) într-o cabină transformată și adaptată pentru a-i permite conducătorului auto să petreacă noaptea în cabină, prin montarea unui pat

La exterior, pe lângă transformarea majoră a autoșasiului în cap tractor, caroseriei specifice i s-a montat o cuplă de remorcare JOST JSK 26D, cuplă care va perminte tractarea mai multor tipuri de semiremorci de diferite dimensiuni pentru mai multe tipuri de aplicații. 

Clientul nostru, care a achiziționat până în prezent 3 astfel de autovehicule are ca domeniu de activitate proiectarea, dezvoltarea si construcția de piscine iar transportul produselor realizate îl organizează în regim propriu.

Dacă doriți mai multe detalii despre acest model, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.