Skip to the content

IVECO Daily 35C16H transport europaleți

Un IVECO DAILY 35C16H3 carosat cu bod din aluminiu a fost livrat de către colegii noștri de la Briaris Craiova, cărora le mulțumim!

Autovehicului de 3,5 tone, are un motor cu puterea de 160 CP - EURO VI etapa D, cutie de viteze manuală, suspensia față mecanică cu arc bară de torsiune și suspensia spate, mecanică.

 Clientul nostru, care va utiliza autovehiculul pentru a transporta diferite tipuri de produse agro, a optat pentru echiparea acestuia cu scaun șofer su suspensie și suport lombar, parbriz cu tentă, geamuri electrice față, oglinzi încălzite și reglabile și închidere centralizată cu telecomandă.

Dimensiuni caroserie: 4200x2200x500 mm 

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare!  

 

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.