Skip to the content

IVECO Daily 35C18HA8 D - flotă 10 unități

O nouă flotă a fost livrată de către colegii noștri, de această dată de către colegii de la Briaris București, cărora le mulțumim.
Este vorba de 10 unități IVECO Daily model 35C18HA8 D cu cabină dublă (transport echipaj 6+1 locuri), carosate cu suprastructură basculabilă trilateral SCATOLLINI și prelată.

Autovehiculele sunt echipate cu Pachetul Business Plus, au motoare de 3 l, respectă normele de poluare EURO VID și dezvoltă o putere de 180 CP. Cutia de viteze este Hi-MATIC, au suspensie față mecanică cu arc bară de torsiune și suspensie spate mecanică.

Pachetul Business Plus:

  • Compresor A/C
  • Coloană de direcție cu 2 reglaje
  • A/C manual
  • Radio DAB Buletooth
  • Pilot automat 
  • Proiectoare ceață
  • Faruri Full LED

Clientul nostru, al cărui domeniu de activitate înseamnă grija pentru natură și reciclarea prin acțiuni de salubritate, arhitectură peisageră și/sau acțiuni de deratizare, dezinfecție, dezinsecție  își organizează activitatea de logistică în regim propriu și a optat pentru:

  • autovehicule sunt echipate ți cu sistem ESP 9, airbag șofer, parbriz încălzit, scaun șofer cu suspensie și cotieră, geamuri electrice față, oglinzi acționate electric și cu sistem de încălzire, închidere centralizată, avertizor sonor cu două intensități și protecția stopurilor cu grilaj metalic.

 

Dimensiuni caroserie: 3700x2100x500 mm cu obloane de 400 mm.
Suprastructura este basculabilă trilateral electrohidraulic, iar comanda pentu acționarea acestora se face printr-un panou de comandă instalat în interiorul cabinei. Bena este acoperită integral cu o prelată fixă însă una din laterale este mobilă pentru a facilita actiunile de descărcare a materialelor transportate. 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.