Skip to the content

NEXPRO by IVECO

Nu renunțați la fiabilitatea IVECO și la expertiza profesioniștilor din cadrul serviceurilor Briaris doar pentru că dețineți un autovehicul mai vechi. Gama NEXPRO se află într-o continuă dezvoltare și vă oferă o paletă largă de piese de calitate din a doua generație - filtre de aer, senzori sau componente pentru direcție sau suspensii

De ce să alegeți NEXPRO by IVECO?

  • Calitatea certificată IVECO - Durabilitate sporită, siguranță deplină
  • Cea mai bună alegere pentru autovehiculele îmbătrânite - Economisiți bani, însă fără a vă compromite siguranța
  • Aceeași garanție ca pentru piesele originale - 12 luni garanție dacă montarea este efectuată în cadrul rețelei IVECO
  • Deținute și distribuite de rețeaua IVECO - Livrare a doua zi garantată pe teritoriul Europei

Dacă doriți să primiți mai multe detalii despre această ofertă ne puteți contacta apelând unul din numerele de mai jos sau accesând aici.

București:  0720 700 855
Craiova:     0723 660 480
Vâlcea:       0723 346 213
Cluj:           0720 700 861

                           
  

Beneficiați de aer mai curat. Filtrele pentru cabină NEXPRO elimină în proporție de aproape 100% alergenii, polenul și particulele fine de praf. Acestea absorb mirosurile neplăcute, gazele și alți poluanți mai eficient decât filtrele de aer pentru cabină are concurenței de pe piața post-vânzare optimizate cu tehnologie antimicrobiană.

 

 

  

Performanță:
Stratul filtrului de particule filtrează în proporție de aproape 100% alergenii, precum polenul și particulele de praf

Sănătate:
Stratul de calitate superioară absoarbe mirosurile neplăcute, gazele și poluanții

Calitate:
Stratul biofuncțional oferă protecție împotriva bacteriilor care elimină mirosuri neplăcute și mucegaiului care crește pe filtru.                      

 

O nouă gamă de senzori NEXPRO alcătuită din senzori de turație și sincronizare, senzori de presiune și senzori de temperatură, oferă autovehiculului tău instrumente pentru controlarea injecției de combustibil sau temperaturii motorului în mod optim, dar și garanția recirculării gazelor de eșapament.

Performanță și siguranță:
Temperatura de funcționare între -40/150º C, care îi permite autovehiculului să mențină performanța optimă și să evite apariția scurgerilor, supraîncălzirea, pierderile de putere și deteriorarea motorului

Durabilitate:
Conectori din materiale de înaltă calitate cu fiabilitate dovedită pentru utilizarea garantată în orice condiții, cu o durabilitate mai mare decât a produselor de calitate inferioară de pe piata post-vânzare.

Sustenabilitate:
Componente certificate și testate cu precizie ridicată și timp scurt de reacție pentru a asigura performanță înaltp și de niveluri reduse de emisii.

 

Gama NEXPRO de componente pentru sistemul de direcție și suspensii este alcătuit din pivoți, bară direcție, tendon V, bară torsiune, basculă care vă vor ajuta să mențineți performanța și durabilitatea autovehiculului dumneavoastră IVECO în orice condiție de drum și meteorologică.

 

 

 

Performanță
Piese testate pentru a îndeplini și depăși toate condițiile extreme de drum și meteorologice (sub -40º și peste 120º C)

Durabilitate
Protecție optimă contra coroziunii care poate face față la maximum 900 de ore de teste cu ceață salină fără semne de defecțiuni

Garanție
10 ani garanție anticoroziune pentru piese placate prin cataforeză. 
12 luni garanție dacă montarea este efectuată în cadrul rețelei IVECO 

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.