Skip to the content

REÎNNOIEȘTE-ȚI STILUL.

Profitați de ocazie și veniți la BRIARIS cu autovehiculul dumneavoastră și câștigați un scuter de legendă sau o multitudine de cadouri de la eMAG.
Tot ceea ce aveți de făcut este ca în perioada 22.03.2021 - 30.06.2021 să vă înscrieți pe
https://ivecopentrutine.ro/iveco-fresh-start
                     Pentru mai multe detalii despre regulamentul campaniei, accesați aici
                    
Tipurile de produse participante la Campanie:
  • Orice piesă originală IVECO și accesoriu IVECO din gamele IVECO GENUINE PARTS, IVECO REMAN PARTS; NEXTRO BY IVECO și IVECO ACCESORIES achiziționate în perioada campaniei.
  • La Campanie pot participa peroane fizice, care au împlinit vârsta de 18 ani la data demarării Campaniei și persoane juridice, care în Perioada Campaniei achiziționează Produse de pe teritoriul României.
  • Achiziția (directă sau prin solicitarea unor servicii de reparație sau/și de mentenanță care ar implica o achiziție indirectă de Produse), în Perioada Campaniei sau a unuia sau mai multor Produse, la care se adaugă orice cost aferent montajului Produselor achiziționate (manopera, ulei etc.), după caz, în valoare minimă de 900 RON fără TVA.
  • Data facturii trebuie să fie cuprinsă între 22.03.2021 si 30.06.2021. 
 Campania este valabilă în perioada 22 martie 2021 ora 8.00 - 30 iunie 2021 ora 12.00 în toate sediile BRIARIS și este supusă unor termene și condiții.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.