Skip to the content

IVECO Daily 35C16H cu benă basculabilă trilateral, Cantoni

Un IVECO Daily 35C16H - model cu cabină simplă, carosat cu o suprastructură basculabilă trilateral - Cantoni, a fost livrată de către colegii noștri de la BRIARIS Vâlcea. Autovehiculul de 3,5 tone care este echipat cu un motor de 3 l care respectă normele de poluare EURO VI etapa D, dezvoltă o putere de 160 CP, are o cutie de viteze manuală cu 6+1 trepte de viteză, sistem ESP 9 și suspensie față mecanică cu arc bară de torsiune (QUAD-TOR) iar suspensia spate, mecanică.
Pentru confortul și siguranța șoferului, autovehiculul are scaun șofer cu suspensie și reglaj lombar, airbag șofer, A/C automat, pilot automat, coloană de direcție cu 2 reglaje, geamuri electrice față, oglinzi încălzite reglabile, parbriz cu tentă verzuie, buton pentru acționarea basculării benei din cabină, TRACTION PLUS + HILL DESCENT, limitator viteză programabil și închidere centralizată cu telecomandă. 

Dimensiuni caroserie:  3650x2100 mm cu obloane de 400 mm.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare!  

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.