Skip to the content

IVECO Daily 35C14H - caroserie cu box aluminiu

3 unități marca IVECO Daily model 35C14H, autovehicule destinate transportului de mărfuri generale au fost livrate de către BRIARIS București. Autoșasiele carosate cu box de aluminiu cu uși de acces în spatele caroseriei cu deschidere de până la 270° și paravânt, sunt dotate cu motore de EURO VI HD și au cutie de viteze manuală cu 6 trepte de viteză. Suspensia față este mecanică cu arc bară de torsiune (QUAD-TOR) și suspensie spate mecanică.

Pentru a asigura confortul și siguranța șoferului, clientul nostru a optat pentru echiparea celor 3 autovehicule cu geamuri electrice față, oglinzi încălzite - reglabile, parbriz cu tentă verzuie, scaun șofer cu reglaj în 3 direcții, sistem ESP 9 (Sistem Electronic al stabilității), avertizor sonor pentru mersul înapoi, airbag șofer, limitator viteză la 160km/h și închidere celtralizată cu acționare prin telecomandă. Ca și dotări suplimentare față de versiunea Daily standard, clientul a optat pentru oglinzi retrovizoare cu brațe de 2200 mm, A/C manual, compresor aer condiționat 170, arcuri spate semieliptice + arcuri suplimentare, display cu pachet SERVICE, coloană de direcție cu reglaj în 2 poziții și baie de ulei cu debit mărit.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare!  

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.