Skip to the content

Livrare 5 unități IVECO Trakker AD410T45 echipate cu benă basculabilă CANTONI.

Livrare 5 unități IVECO Trakker AD410T45 echipate cu benă basculabilă CANTONI. Camioanele, ideale pentru misiunile care se desfășoară în condiții extreme climaterice și/sau trasee parcurse, dezvoltă o putere de 450 CP și sunt ideale pentru orice tip de teren off-road. 
Autovehiculele Trakker care au cabină AD (active day) sunt echipate cu motoare care respectă normele de poluare EURO VI, au cutie de viteze manuală cu 16 trepte, suspensie mecanică pe puntea spate și frână față pe disc, frână spate pe tambur.

Bena basculabilă posterior cu care sunt echipate cele 5 unități Trakker este fie dreptaptă fie semirotundă, are capacitatea de transport de 18m3, prelată pe role acționată manuală și prelungire asfalt și fiind ideală pentru transportul de agregate.

Dimeniune interioară benă 5520 x 2320 x 1420 mm. 
Podeaua benelor este confecționată din oțel antiabraziv HARDDOX cu grosimea de 8 mm, iar pereții laterali, tot din același material, au o grosime de 5 mm. Oblonul posterior are un sistem automat de deblocare.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.