Skip to the content

Livrare IVECO Daily platformă transport auto

Un autoșasiu IVECO Daily de 3,5 t carosat cu o suprastructură din aluminiu, a fost livrat de către colegii noștri de la BRIARIS Craiova.

Autoșasiul echipat cu motor EURO VI etapa D - de 3 l, dezvoltă o putere de 160 CP și are cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Pentru confortul și deplasarea în siguranță atât a conducătorului auto cât și a bunului transportat, clientul nostru a optat pentru montarea unui scaun șofer cu suspensie și reglaj lombar, oglinzi laterale care să acopere vizibilitatea carosării de 2350 mm, oglinzi care sunt și încălzite și reglabile, pilot automat, radio DAB Bluetooth cu comenzi pe volan, geamuri electrice etc.

Platforma montată pe autoșasiu este o supratructură cu lungimea de carosare de 4900 mm și lățimea de 2150 mm, este confecționată integral din aluminiu și este specifică activității de transport autovehicule rutiere.

Dacă doriți mai multe detalii despre acest autoșasiu, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.