Skip to the content

IVECO Days - O explozie de oferte!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând de astăzi puteți participa la noua campanie dedicată pieselor de schimb de origine IVECO - Genuine, Reman, NEXPRO sau Accessories.
Regulament campanie

CUM PUTEȚI PARTICIPA?

 • Dacă achiziționați piese originale IVECO din orice gamă de piese originale - Genuine, Reman, NEXPRO, Accessories de cel puțin 999 RON + TVA
  SAU
 • Dacă primiți o factură totală ca urmare a achiziționării unor piese de schimb și ați beneficiat și de servicii asigurate de către colegii noștri din Service de minim 999 RON + TVA

CUM VĂ ÎNSCRIEȚI?

 • Încarcăți factura completând formularul de participare de AICI

PREMII:

 • Pentru fiecare factură de cel puțin 999 RON + TVA încarcată, veți primi o căciulă și un set de mănuși personalizate IVECO (puteți trimite mai multe facturi)
 • Dacă factura dumneavoastră depășește suma de 3199 RON + TVA, veți primi un fular personalizat IVECO, împreună cu o căciulă și un set de mănuși personalizate IVECO.

  Valabilitate campanie 15.11.2021 - 15.02.2022 în toate sediile BRIARIS din București, Alba, Craiova, Vâlcea, Târgoviște și Cluj.

  Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.