Skip to the content

IVECO keep COOL

Vă invităm într-unul din sediile BRIARIS din București, Alba, Craiova, Vâlcea, Târgoviște sau Cluj unde veți beneficia de un preț special la sisteme de răcire, componente motor, elemente frânare și multe altele!
În plus, până pe 12 Octombrie, primiți gratis un set de lavete de la WÜRTH pentru fiecare factură de service și piese originale IVECO de peste 999 RON pe care o încărcați pe www.ivecopentrutine.ro/keep-cool

Campania este dedicată tuturor pieselor originale IVECO și/sau accesorii IVECO din gamele IVECO GENUINE PARTS, IVECO REMAN PARTS, NEXPRO by IVECO, IVECO ACCESORIES, în rețeaua de service BRIARIS și este valabilă până la 12.10.2021.

Regulament campanie aici.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.