Skip to the content

IVECO Daily - benă basculabilă trilateral

De la box transport mărfuri generale, plaforme tractare mașini avariate, etc. până la transport specializat de produse perisabile, autoșasiul IVECO Daily este vehiculul pe șasiul căriuia se pot monta o multitudine de tipuri de carosare, răspunsul nevoii dumneavoastră de business.

Un autoșasiu carosat cu o benă basculabilă trilateral CANTONI a plecat de curând din curtea BRIARIS Vâlcea. Echipat cu aer condiționat automat, scaun șofer cu suspensie și reglaj lombar, compresor de aer condiționat 170, arcuri spate semieliptice + pachet de arcuri suplimentare, pilot automat, display TFT km/h, faruri Full LED, traction plus + Hill Descent etc., clientul a optat pentru dotarea interioară a autoșasiului astfel încât șoferul să se bucure de parcurgerea timpulul la bordul vehiculului în condiții de siguranță.

Caroseria a fost realizată prin montarea pe șasiul de bază a unui șasiu fals construit din profile din oțel, cu obloane din tablă de oțel, obloane laterale demontabile cu deschidere într-o direcție în timp ce oblonul spate are deschidere în 2 direcții cu blocare manuală.

Bena CANTONI are un cilindru de basculare telescopic poziționat central, este acționată de PTO, iar ridicarea și coborârea care au ca timp de basculare 18 sec, sunt controlate electric. 

Dimensiuni caroserie:4000 x 2100 x 400 mm.

Dacă doriți mai multe informații despre autoșasiul IVECO Daily prezentat mai sus, despre acestă caroserie sau despre vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.