Skip to the content

IVECO Daily carosat cu benă basculabilă trilateral CANTONI

Atunci când trebuie să transportați o cantitate de materiale de construcții însă restricțiile de tonaj nu vă permit accesul în zonă cu un vehicul de mare tonaj, autoșasiul IVECO Daily este ideal pentru acele situații.

Clientul nostru din Alba a optat pentru un autoșasiu de 3,5 tone carosat cu benă basculabilă trilateral CANTONI, căruia i s-a montat un scut metalic sub radiator, suspensie întătită pe puntea spate, asistență la pornirea de pe loc și la coborârea pantelor, scaun șofer cu suspensie pneumatică, etc.
Echipat cu motor EURO VI etapa E cu o capacitate cilidrică de 2998 cm³, motorul dezvoltă o putere de 160 CP și are un sistem de tratare a gazelor de evacuare EGR+SCR.

Bena basculabilă trilateral, care a fost confecționată din oțel (șasiul fals) și din aluminiu (panourile laterale), are un cilindru de basculare telescopic poziționat central și este acționată prin intermediul PTO-ului. 

Dimensiuni caroserie: 4000 x 2100 x 400 mm.

Dacă doriți mai multe informații despre autoșasiul IVECO Daily, despre acest tip de carosare sau despre vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.