Skip to the content

IVECO Daily vehiculul ideal pentru livrare door-to-door

Fie că aveți nevoie să transportați bunuri de la o locație la alta sau de alte servicii conexe, puteți oricând apela cu încredere la un posesor de IVECO Daily - autoșasiul ideal pentru orice tip de caroserie - o transformare a șasiului de bază într-un vehicul adaptat nevoii dumneavoastră de business.

Colegii noștri de la BRIARIS București au livrat de curând două unități IVECO Daily carosate cu box semiizolat, caroserie pregătită pentru transportul de mărfuri generale.

Clientul nostru, care mai are în portofoliu alte vehicule marca IVECO, asigură servicii de transport marfă în regim propriu, asamblare și montare mobilier și electrocasnice în toată țara, pentru mai multe branduri cunoscute din România.

Autoșasiele cu motor de 3 l EURO VI-E de 3,5 tone livrate, au montat pe cabină paravânt, și: 

  • scaun șofer cu suspensie și suport lombar
  • avertizor sonor pentru mers înapoi
  • airbag șofer
  • închidere centralizată și telecomandă
  • limitator de viteză
  • pilot automat 
  • climă CLIMATRONIC
  • coloană de direcție cu reglaj în două poziții
  • etc.

Caroseria este construită pe un șasiu suplimentar din oțel cu podea din profile de oțel și material antiderapant și hidrofug, panouri din oțel cu izolație din POLIURETAN, uși acces la partea din spate cu deschidere la 270°, sistem de blocare, profil și bară de blocaj marfă. 

Dimeniuni caroserie: 4900 x 2250 x 2500 mm, cu un volum interior util de 23 m³.

Dacă doriți mai multe informații despre autoșasiul IVECO Daily prezentat mai sus, despre acestă caroserie sau despre vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.