Skip to the content

IVECO Daily carosat cu platformă fixă și prelată

→ Solicită o ofertă

Colectarea și reciclare deșeurilor - de la metale neferoase, hârtie, cartoane, plastic, doze aluminiu sau lemn la textile sau sticlă, transportul acestora vor avea un nou partener în noul IVECO Daily livrat de către colegii noștri de la BRIARIS Vâlcea

Autoșasiul care are ampatamentul de 4750 mm, este dotat cu motor de 3 litri EURO VID și suspensie față mecanică cu arc bară de torsiune QUAD-TOR.
Oglinzile laterale cu lățimea de 2350 mm, scaunul șoferului cu suspensie și reglaj lombar, geamurile față electrice sau oglinzile încălzite, toate aceste opționale pe care clientul nostru a dorit să le montăm pe vehiculului achiziționat plus multe alte, au ca scop asigurarea confortului conducătorului auto și deplasarea în condiții de maximă siguranță.

Caroseria - un șasiu ranforsat cu lonjeroane și traversă, a fost confecționată din profile din oțel și aluminiu, are podea antiderapantă iar obloanele laterale și cel din spate -confecționate din aluminiu, sunt rabatabile și au dispozitiv de închidere cu sistem PALCOM. Prelata este culisabilă pe laterale.

Dimensiuni caroserie: 2550 x 2500 x 6200 mm

Dacă doriți mai multe informații despre autoșasiul IVECO Daily prezentat mai sus, despre acestă caroserie sau despre vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.