Skip to the content

Primăvara cadourilor

CUM FUNCȚIONEAZĂ CAMPANIA? 

1. În perioada campaniei, vă invităm să ne treceți pragul sediilor BRIARIS din București, Alba, Craiova, Vâlcea, Târgoviște sau Cluj.

2. La orice achiziție de cel puțin 999 RON + TVA achiziție de piese originale IVECO din orice gamă de piese originale (Genuine, Reman, NEXPRO, Accessories) sau dacă factura totală pe care o primiți pentru serviciile acordate în Service + achiziția de Piese este în valoare de minim 999 RON + TVA.

3. Accesați "ÎNCARCĂ FACTURA" și completați formularul.

4. Pentru fiecare factură de cel puțin 999 RON + TVA încarcată, veți primi un termos și o șapcă personalizate IVECO (puteți trimite mai multe facturi).

5. Dacă factura dumneavoastră depășește 4999 RON + TVA, veți primi un rucsac personalizat IVECO, în plus față de cadourile menționate la punctul 4.

Regulamentul campaniei, aici.

Valabilitate campanie: 04.04.2022 - 30.06.2022

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.