Skip to the content

IVECO Daily transport specializat de butelii de gaz

O nouă transformare a unui șasiu de bază a fost livrat de către colegii noștri de la BRIARIS Craiova, cărora le mulțuimim.

Un IVECO Daily de 7 tone, motor de 3 l care dezvoltă o putere de 160 CP, Euro VID care are ampatamentul de 4750 mm a fost transformat prin adăugarea unui șasiu auxiliar confecționat din oțel și aluminiu iar acum este un autovehicul destinat transportului de butelii. 

Clientul nostru a optat pentru echiparea autovehiculului cu un scaun șofer cu suspensie și reglaj lombar, geamuri electrice față, oglinzi încălzite - reglabile, parbriz cu tentă verzuie, avertizor sonor marșarier cu 2 intensități, airbag șofer, limitare viteză 90 km/h, tahograf DTCO 4.0 și închidere centralizată cu telecomandă. etc.

Caroseria, care este o benă fixă ranforsată cu obloane, are suport longitudinal din oțel, suportul transversal, oblonul lateral și cel din spate, din aluminiu iar pardoseala are proprietate hidrofugă.

Dimensiuni caroserie: 5560 x 2550 x 400 mm 

Dacă doriți mai multe detalii despre această livrare sau despre alt tip de carosare, vă invităm să completați formularul de contact de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.