Skip to the content

IVECO DAILY - ADN-ul unui camion cu dobândă de 0%

Oferta care este indicativă, este supusă unor termene și condiții suplimentare de aprobare și nu obligă din punct de vedere juridic. :

 • campania se aplică vehiculelor din gama LIGHT Furgon & Șasiu + Suprastructură și nu se aplică vehiculelor care fac deja obiectul unor campanii de preț în vigoare
 • campanie valabilă în limita a 5 unități/client
 • valoarea maxim finanțată este de 39.000 EUR/unitate
 • avans minim 10%
 • taxa de management 2% din pretul de achiziție
 • comision de administrare lunar 3,5 EUR/unitate
 • valoare reziduală 0,1%
 • tipul finanțării - Leasing financiar
 • asigurare Broker BRD Sogelease
 • valabilitate Campanie până la 30.09.2022
 • dobânda FIXĂ 0% pentru perioada finanțată de 12 luni, 0,99% pentru perioada finațată între 24 și 36 de luni, 1,99% pentru perioada finanțată între 48 și 2,49 pentru perioada finanțată de 60 de luni.
Dacă doriți mai multe detalii despre această ofertă sau despre toate campaniile în vigoare din rețeaua BRIARIS, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.