Skip to the content

VĂZUT. PLĂCUT. CUMPĂRAT

Oricând o alternativă avantajoasă pentru business-ul dumneavoastră, rețeaua de puncte de vânzare și service a BRIARIS din București, Alba, Craiova, Vâlcea, Târgoviște și Cluj, vă pune la dispoziție divizia de vehicule rulate OK Trucks - vehicule verificate și certificate IVECO.

Până la 30.09.2022 puteți achiziționa orice vehicul rulat din gama IVECO HEAVY și puteți beneficia de condiții avantajoase de leasing financiar cu posibilitatea de acordare a 2 luni de grație la plata ratelor și de:

  • comision 0%
  • dobândă 1,99%
  • perioadă de finanțare - 60 de luni

 

Termene și condiții:

  • Oferta este valabilă în limita stocului disponibil pentru gama IVECO HEAVY până la 30/09/2022
  • Vehiculele din imagine au titlu de prezentare și nu au obligativitate din punct de vedere juridic
  • Oferta de finanţare este indicativă, este supusă unor condiţii suplimentare de aprobare şi nu obligă din punct de vedere juridic.
Dacă doriți mai multe detalii despre această ofertă sau despre toate campaniile în vigoare din rețeaua BRIARIS, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.