Skip to the content

IVECO Eurocargo carosat cu benă basculabilă trilateral

Colegii de la BRIARIS Vâlcea au livrat de curând un IVECO Eurocarco model cu cabină de zi, un autoșasiu care a fost carosat special pentru a putea transporta materiale de construcții.

Pentru protecția farurilor s-au montat grilaje metalice, bară față din oțel, scut protecție radiator, blocaj diferențial spate, cârlig de remorcare ROCKINGER, bară antiîmpănare tubulară, cârlig automat 40 mm, conector electric remorcă și suspensie față cu arcuri lamelare parabolice ranforsate - elemente specifice vehiculelor care urmează să acceseze sectoare de drum cu trasee dificile de tip off-road.

Dimensiuni benă basculabilă trilateral: 4500 x 2550 x 600 mm.

Dacă doriți mai multe informații despre IVECO Eurocargo, despre acest tip de carosare sau despre vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.