Skip to the content

La BRIARIS, iarna vine cu cadouri pentru dumneavoastră!

Modalitate de înscriere în campanie:

Pasul 1

Vă invităm să completați formularul de programare și să vă prezentați într-unul din sediile BRIARIS. în perioada 1 noiembrie 2022 – 31 ianuarie 2023.

Pasul 2

Efectuați mentenanța sau reparația vehiculului sau pur și simplu achiziționați piese și accesorii originale IVECO din una dintre gamele oficiale IVECO: Genuine Parts, Reman Parts, NEXPRO by IVECO, IVECO Accessories.

Pasul 3

Încărcați factura în formular (fotografia facturii sau scan) și veți primi un cadou.

În funcție de valorile acumulate în perioada campaniei, puteți primi:

  1. O umbrelă personalizată IVECO, pentru fiecare factură cu o sumă cuprinsă între 1.000 RON și 4.999,99 RON*.
  2. O umbrelă personalizată IVECO + o cană personalizată IVECO, pentru fiecare factură cu o sumă cuprinsă între 5.000 RON și 7.999,99 RON*.
  3. O umbrelă personalizată IVECO + o cană personalizată IVECO + o machetă IVECO Daily sau IVECO S-WAY (una la alegere), pentru fiecare factură cu o sumă de cel puțin 8.000 RON*.

*Valorile reprezintă suma totala a facturii, indiferent de tipul facturii (cu sau fără cost de manoperă). Sumele sunt exprimate fără TVA.

Pentru mai multe detalii, accesați regulamentul campaniei.

PROGRAMARE SERVICE

Completați datele dumneavoastră de contact și în scurt timp vă vom contacta.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.