Skip to the content

IVECO DAILY - suprastructura box transporturi marfuri generale

Transformarea de la un autoșasiu IVECO DAILY la un vehicul care pe lângă transportul mărfurilor generale va putea oferi și spațiul necesar șoferului pentru a-și petrece noaptea, toate aceste elemente fac ca această livrare să fie una de succes ca toate celelalte pe care echipa BRIARIS le realizează zi de zi.

Autoșasiul de 7 tone este echipat cu un motor de 3 l, are o cutie de viteze HIMATIC și un ampatament de 5100 mm.

Caroseria, realizată din panouri de tip sandwich din fbră de sticlă, are suprafața rezistentă la radiații UV, cadrul ușii din INOX și lift cu sarcină utilă de 750 kg, etc.

Cabina a fost dotată la interior cu 2 paturi cu saltele cu spumă cu memorie și huse detașabile, instalație încălzire în staționare, multicontroler cu afișaj electronic etc. iar la exterior, pe lîngă alte elemente de siguranță, a fost montat și un paravânt.

Dimensiune caroserie: 2300 x 3500 x 5200 mm.

Dacă doriți mai multe informații despre autoșasiul IVECO Daily prezentat mai sus, despre acestă caroserie sau despre vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.