Skip to the content

Livrare flotă - 10 unități IVECO DAILY

TOAMNA A DAT STARTUL LIVRĂRILOR DE FLOTE DIN SEDIILE BRIARIS.

Echipele formate din colegii noștri de la BRIARIS CLUJ și cei de la BRIARIS ALBA au livrat o nouă flotă formată din 10 unități IVECO DAILY. Le mulțumim tuturor pentru implicare!

Furgoanele au o greutate de 3,5 tone, sunt echipate cu motor de 2,3 litri EURO 6D și dezvoltă o putere de 136 CP. 
Pe lângă caracteristicile principale, clientul a solicitat adăugarea unor opționale având ca scop crearea unui mediu confortabil și ergomic în care șoferul să își poată desfășura activitatea zilnică în deplină siguranță.


Carosarea fiecărui furgon a presupus amenajarea interioară cu panouri tip sandwitch din polistiren extrudat de înaltă densitate, podea izolată frigorific și placată cu strat de rășină specială aprobată pentru uzul industriei alimentare și tavan cu izolație frigorifică și ranforsări pentru susținerea sistemului frigorific.

Pentru asigurarea unei temperaturi optime necesară transportului de marfă perisabilă, fiecărui furgon IVECO DAILY
i s-a montat un sistem frigorific THERMO KING, sistem care va asigura o temperatură constantă care va fi controlată prin intermediul unui termostat montat și acționat din cabină. Acest sistem va permite circularea continuă a aerului din spațiul dedicat mărfii.

Dacă doriți mai multe informații despre furgoanele IVECO DAILY prezentate mai sus și modul în care a fost realizată carosarea internă a acestora sau despre întreaga gamă de vehicule comerciale noi și/sau rulate, autobuze sau utilaje de construcții pe care le comercializăm, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

 

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.